Távol Afrikától

2014. március 27. 13:39

Nyakunkon a választás, dübörög, aminek dübörögnie kell, de milyen dübörgés ez?

2014. március 27. 13:39
szék
Gondola

„Nyakunkon a választás, dübörög, aminek dübörögnie kell, de milyen dübörgés ez?


Itt van ez a kormányváltó projekt, ez a gigantikus baloldali összeborulás. Fáradhatatlanul utazgatnak az országban, hirdetik az igét, a megváltást, a váltást. Sehol sincs halovány nyoma a tervszerűségnek, a megtervezett, előre kidolgozott és egyeztetett programnak, azaz a komolyságnak, a hitelességnek és a felelősségnek. Csak utaznak és beszélnek-hablatyolnak össze vissza.

Gyurcsány, mint mindig, egyértelmű. Az buzog és tör fel belőle, ami a lelke. Utazik szerte-szana és mondja, hogy Orbán egy gazember. A legnagyobb gazember. Gyáva és pitiáner, Etelközbe visszavágyó választási csaló, Putyin pincsikutyája. Rendben, az buzog és tör fel belőle, ami a lelke. De ezért érdemes ennyit utazni? Érdemes ezért derék vidéki embereket lázítani és hülyíteni? Képzeljünk el egy gimnáziumot, ahol a volt igazgató így beszél utódjáról. Vagy a bécsi filharmónikusokat, ahol egy Lorin Maazel így beszélt volna Karajanról. Hát Gréczy Zsolt, akár hiszed, akár nem, nem így beszélt.

Bajnai, szegény Bajnai ennél visszafogottabb. Ő is utazik, kolbászt eszik a kamerák előtt, de már csak szovjet utódállamot vizionál, Putyin helyőrségét. Szegénykém elfelejti, hogy huszonvalahányadik jelöltből lett kényszer-miniszterelnök (IMF-hitel), most meg úgy állítja be, hogy kormányzása a nyugalom, az egyetértés és a szeretet különös szimbiózisa és szigete volt. Hát nem volt.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
L.Casei
2014. március 27. 17:08
Egyforma silány az összes, sajnos. Schiffer az üdítő kivétel, a többi kuka.
L.Casei
2014. március 27. 17:08
Egyforma silány az összes, sajnos. Schiffer az üdítő kivétel, a többi kuka.
Autofocus
2014. március 27. 16:53
Még 10 nap és vége ennek a szánalomnak egy időre.
Antigoné
2014. március 27. 14:59
Valahogy leült ez a mostani kampány (vagy nem is volt felívelő ága?) Itt mifelénk semmi különösebb mozgás, csak dobálják be a szórólapokat. Máskor pezsgőbb volt a közélet választások előtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!