Bekeményít a Tesco is, megvan az új RTL Klub

2015. január 13. 08:25

Az van János, hogy én is baromi ideges lennék a helyedben. Cseréld gyorsan a gyerek kecóját még nagyobbra, mert hamarosan jó esetben is csak piaci áron teheted és pénzed se nagyon lesz rá.

2015. január 13. 08:25
Hakapeszi Miki
Mentális Deficit

Mindebből úgy látszik, hogy Jancsi az indexes interjútól pöccent be, de nem ez a helyzet. Az csak egy finom fricska volt, a lényeg, hogy a Tusko kitett az oldalára egy hirdetést, mely megjelent már máshol is, s melynek lényege: MARADUNK! A 20 közös év miatt, a munkatársak, a vásárlók, a beszállítók miatt. S még nagy betűkkel: MERT SZERETJÜK MAGYARORSZÁGOT. Ami nyilván egy ordas nagy kamu, szeretik ők a saját pénzüket, semmi mást, de ezt egy működő piacgazdaságban nem szokás a szemükre vetni, erről szól az a mocskos kapitalizmus, aminél jobb működőképes rendszert sajna még nem sikerült senkinek bevezetnie. Így ha túllépünk a nagyzoláson, látjuk, hogy mit is akar mondani a Tesco ezzel a kis nyálas hirdetéssel. Újmagyarul nagyjából ezt: bekaphatjátok ti az összes faszunkat, mi még akkor is itt leszünk, amikor titeket vasvillával hajt el a népetek a bús picsába.

Hasonló ez, mint amit az RTL Klub tett. Üzleti érdekük úgy kívánja, hogy beleálljanak a harcba. Csak itt nem Lázár és bandája mocskait öntik minden este a nézők arcába, hanem a Teszkók a puszta létezésükkel demonstrálják a kormányzat aljasságát. A szombati tömegben ácsorgók is mindig tudni fogják, mi miért történik. Az van János, hogy én is baromi ideges lennék a helyedben. Cseréld gyorsan a gyerek kecóját még nagyobbra, mert hamarosan jó esetben is csak piaci áron teheted és pénzed se nagyon lesz rá.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2015. január 14. 11:41
Pinter68 [Hozzászóló kiszűrése] 2015. január 14. 00:14 Tényleg, mekkora fogás! 44 milliós bírság, az annya!" Milyen bírság PikánsPinter? Hát nem is volt vizsgálat 2010 óta...vagy netántán blöffölt és beégett? Erősödjön egy csöppet PikánsPinter!
catalina9
2015. január 13. 18:30
Pinter68 [Hozzászóló kiszűrése] 2015. január 13. 14:05 Nagyon pikáns, hogy pont ezt a sztorit hoztad fel. És tudod miért? Mert 2010 óta a GVH egyetlen vizsgálatot sem indított az út-/vasútépítő szektorban! Míg a korábbi években ez volt az a terület, amit a legalaposabban vizsgált." Ez tényleg pikáns Pinter68! "Két közbeszerzés keretében, a nyertes pályázatról egyeztetett a OTYS Úttechnika Kft., az Út-Garantor Kft. és a Kristály-Vár Építési, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., a három cég együttesen 43,6 millió forintos büntetést kapott a jogsértésért - közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) kedden." Mondtam már Pinter, hogy az elvtársaival próbálkozzon, az a maga szintje..
motoros
2015. január 13. 14:59
Hülyeség, proli stílusban.
kuwiq
2015. január 13. 13:36
Két egymást követő évben nem lehet veszteséges a cég, ezért biztosra kell menniük. Megint sikerült a ferdővízzel kiönteni a gyereket. Lehet, hogy kisebb átmeneti veszteséget még elnéztek volna. Inkább arra kellett volna rájönni, hogyan viszi ki a feltételezett nyereséget a cég, és azt megakadályozni. Ja, hogy ahhoz kellett volna némi agymunka, az nem erődemonstráción alapuló szivatás lett volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!