Lehetetlen

2015. március 10. 07:31

A miniszterelnök konfliktusokra készül a Nyugattal, de elvárja a nagykövetektől, hogy hozzanak üzletet, befektetőket. Lehetetlen küldetés.

2015. március 10. 07:31
A szerk.
Népszabadság

„Magyarország külpolitikájában semmilyen fordulat nincs, legfeljebb, utalt rá Orbán, az ellentétekről nem kell a nyilvánosság előtt beszélni. Akkor biztosan nem is látszanak majd, gondolja ő. Az amerikai külügy múlt heti közleménye szerint azonban az USA velünk kapcsolatban »továbbra is napirenden tartja az alapvető jogokkal, a demokratikus folyamatokkal és a jogállamisággal, valamint a fékek és ellensúlyok rendszerének meggyengülésével kapcsolatos aggodalmainak tolmácsolását«. Ott van még a korrupció, a civil szervezetek zaklatása, az egyházak elismerésének ügye és az elvárás a Kreml el -leni szankciók támogatására.

Az egyetlen elismerés is egy kormányzati hátraarcnak szól.

A zsidó szervezetekkel kezdődött párbeszéd feszültségeket teremt a jobboldalon, s megmutatja egy valódi fordulat nehézségét: Orbán éveken át Amerika-ellenességre dresszírozta pártját. Ez pedig a magyar katonáknak az Iszlám Állam ellen küldése ügyében is visszaüthet. A miniszterelnök konfliktusokra készül a Nyugattal, de elvárja a nagykövetektől, hogy hozzanak üzletet, befektetőket. Lehetetlen küldetés.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Oldgóbé
2015. március 10. 12:12
Hát bizony ,LEHETETLEN,hogy a Nol szerk. ne keverjen egy kis zsidó aromát jelen alkotásába is. LEHETETLEN.KIHAGYHATATLAN.EMBERISÉG ELLENNES.
puszika
2015. március 10. 11:46
T. Szerk! Ugye mennyivel jobb volt,amikor az mszp-szdsz nagykövetek a langyos vízben úszkáltak a külszolgálatban,ja és a követség beosztottjait tanították gitározni. Mert semmilyen feladatuk nem volt!! Óh,a régi szép idők!!!!!
kjkj945
2015. március 10. 09:15
NOlszerk. Tehetetlen de mindig ...
BőröndÖdön
2015. március 10. 08:51
Értsük már meg,Orbán Gé,Európa erős embere...:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!