Megcsócsáljuk még egyszer

2015. március 12. 08:57

Mindenki bomba üzletnek tartja a „közmédiánál történő blogolást”, de senki nem ír arról, hogy a blog piac más szereplői milyen pénzeket kapnak.

2015. március 12. 08:57
Skoff Elza
Skoff Elza

Mindenki bomba üzletnek tartja a »közmédiánál történő blogolást«, de senki nem ír arról, hogy a blog piac más szereplői milyen pénzeket kapnak, egyetlen homályos utalást olvastunk csak, de hisszük, ha akarjuk. Nem lehet az, hogy ha megtudnánk a piaci árakat, már nem is lehetne címlapon harsogni, hogy milyen »bomba üzlet« ez? Mert most az van, hogy az egyszeri olvasónak továbbra sincs tiszta képe a helyzetről: nagyjából annyi jött le neki az egészből, mintha azt hoznák szalagcímben az ingatlanosok, hogy most érdemes házat venni Debalcevében, mert nagyon olcsó.

Szomorú.

Mit tehetünk még azon kívül, hogy kitesszük szerződéseinket, megadjuk a köznek a lehetőséget arra, hogy tájékozódjon? Kénytelenek vagyunk tudomásul venni, hogy a »köz« (döntő többsége) mások interpretációja által tájékozódik, és annak alapján ítél? A válasz valószínűleg igen. Ebben az esetben már csak az a remény marad, hogy az interpretáló »kollégák« - belső indíttatásukon túl - elhivatottan, alaposan, minden érintettet megkérdezve, minden nézőpontot megvizsgálva, pártatlanul, hangulatkeltés, félreinformálás és belemagyarázás nélkül adják tovább a megosztott információkat.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
káli
2016. február 20. 17:48
Elfelejted kis buta,ezt az én pénzemből toljátok. A többi blogger nem adókbó poszol!!
káli
2016. február 20. 17:48
Nem erről szól a cikk hanem hogy mennyibe káj nekünk a néphülyítés. Kár mellédumálni!
káli
2016. február 20. 17:48
Látom itt nem nagyon nyomulnak a birkák ,ezt nem lehet védeni! DD
káli
2016. február 20. 17:48
Tehát neked mindegy,hogy a gyerekeid iskolájára,a muter dokijára a nagymuter nyugdijjára vagy ilyen faszságra költik a az adódat!DDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!