A sajtószabadság magasiskolája

2015. március 24. 16:11

El tudná képzelni, hogy ez a sok keményen dolgozó konzervatív polgár örült annak, hogy jobbközép nemzeti kormány alakult a választók akaratából?

2015. március 24. 16:11
szék
Gondola

„El tudná képzelni nagy nehezen, hogy ez a sok keményen dolgozó konzervatív polgár például örült annak, hogy húsz év után végre megszületett egy alaptörvény? El tudná képzelni, hogy ez a sok keményen dolgozó konzervatív polgár örült annak, hogy jobbközép nemzeti kormány alakult a választók akaratából? El tudná képzelni, hogy ez a sok keményen dolgozó konzervatív polgár elvből és önszántából kormánypárti?

Nem tudja elképzelni. Képtelen erre, mert csak Pártot és végrehajtókat lát ezen az oldalon. Alattvalókat. Bezzeg odaát, a nagy liberális napfényben csakúgy rajzanak a nagy szabad önmegvalósítók!

Mint például a másik hvg-s nagyágyú, TWA. Mert a honlap persze meg van áldva vele is, ezzel a nagy és szabad önmegvalósítóval. Ez a zseni életműve mostani szakaszában a közmédiát fikázza és ostorozza reggeltől estig, nagy divat lett ez mostanság, csak gyomorbajt ne kapjon. Nem emlékszem, hogy felhevült volna Apró Piroskán, Draskovics szafariján, vagy más nagyméltóságok (Bajnai, Demszky, Hagyó) különböző ügyein. Ezeken valahogy nem hörgődött fel. Nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krotak
2015. április 14. 14:34
Rohad, rohad. Ismét elfelejtetted meginni a reggelihez az előírt, kénes bordói-lé koktélt.
balbako_
2015. március 28. 11:06
És el tudná képzelni, hogy ez a jobbközép polgári kormány sikeres? És el tudná képzelni, hogy mindenben ellenkező szemellenzéke ezt a sikert megkísérli lerombolni? El tudná képzelni, hogy sikerülne nekik? Mert ez itt a kérdés!
Fakutya Vigyora
2015. március 25. 10:34
Szerintem tök jó, át se kapcsolok róla egész nap.
1istvan
2015. március 25. 10:34
Tenyleg nem tehet. De arrol, hogy rasszista bizony tehet. Raadasul aljas, hazudos rasszista, mert minden maskepp gondolkodot lerasszistaz, hogy a sajat rasszizmusarol elterelje a figyelmet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!