Ne dőljön be a Jobbiknak

2015. május 05. 11:36

Mindenkinek elmondjuk, hogy ne dőljön be a Jobbiknak, mert nem rajzpályázat a fontos neki, hanem hogy a náci pofáját a gyerekeink előtt átszínezze.

2015. május 05. 11:36
Lukács Zoltán
Facebook

6-10 éves, illetve 10-14 éves gyerekek rajzait várja a Jobbik ifjúsági tagozata ezzel a címmel: »Mit jelent neked az önkéntesség, a segítségnyújtás?« Rajzolni nem tudok, ezért elmondom.

Ha egy szélsőséges párt felgyújtja az EU zászlaját, mi önként azt mondjuk: NE!

Ha egy ártatlan cigány kisfiút az apja karjában agyonlőnek, kiállunk a közösségük mellett és segítünk.

Ha egy fasiszta tróger a Duna-parti cipőkbe köp, összekapaszkodva zavarjuk el őt a közéletből.

Ha a Jobbikos alelnök köztartozással eltünteti a cégeit, vagy EP képviselőkénk kamu alkalmazottakat fizet, elmondjuk mindenkinek: meztelen a király!

Ha a Jobbik szavazataival kisegíti a Fideszes kétharmadot rámutatunk: ezek nem ellenzékiek, hanem kollaboránsok!

És közben mindenkinek elmondjuk, hogy ne dőljön be a Jobbiknak, mert nem rajzpályázat a fontos neki, hanem hogy a náci pofáját a gyerekeink előtt átszínezze.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zoli atya
2015. május 05. 21:05
Ki ez a fasz?
császár
2015. május 05. 20:54
Ha meggondoljuk, milyen zseniális gazemberek intézték egykor a kommunista manipulációt, bizony ezek már lenullázódtak.
Tintamin
2015. május 05. 20:30
Ez a cukináciság olyan, mint a szcientológia: elterelő, jótékonysági szálon próbálja legitimálni azt az irdatlan mocskot, amit képvisel. A jobbik sem más: próbálkoznak, meg kikérik maguknak a cigányozást-zsidózást-buzizást, de hát basszus: pont erre épül az egész lényegük. Idióta, skizofrén banda. Nem is tudom eldönteni, melyik biodroid a durvább: 1. Amelyik Orbán seggét nyalja 2. Amelyik Vona farkát szopja Persze végeredményben mindkettő Putyin szarját kajálja....
kuwiq
2015. május 05. 19:39
Lukács elvtárs olyan, mint akit a 13-as raktárból szalajtottak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!