Respekt!

2015. szeptember 15. 15:00

Ebben a társadalmi közegben nem volt meglepő, hogy a menekültek megsegítésében sem jeleskedtek a vállalkozók. Demján Sándor, Magyarország egyik leggazdagabb embere úgy tűnik, fontosnak tartja, hogy ez a helyzet megváltozzon.

2015. szeptember 15. 15:00
Miklósi László
hvg.hu

„A rendszerváltás után naivan azt reméltem, hogy a felső tízezer tagjai példát mutatnak majd, hiszen tehetik. Segítik az elesetteket, az oktatást, a kultúrát, a támogatásra érdemes szerveződéseket. Az elmúlt negyedszázadban párját ritkította az önzetlen, bőkezű mecenatúra, a társadalmi felelősségvállalás felismerése és példaadó gyakorlása. Ebben a társadalmi közegben nem volt meglepő, hogy a menekültek megsegítésében sem jeleskedtek a vállalkozók.

Demján Sándor, Magyarország egyik leggazdagabb embere úgy tűnik, fontosnak tartja, hogy ez a helyzet megváltozzon. Példaértékű döntése új korszakot nyithat.

A VOSZ elnökeként szólítja fel a cégeket, szervezeteket, magánembereket, hogy csatlakozzanak e nemes kezdeményezéshez: »…mind magánemberként, mind a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnökeként  egyaránt  kötelességemnek érzem, hogy segítsünk az arra rászorulóknak«.

Vajon hányan fogják Demján Sándor példáját követni?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wartog
2015. szeptember 16. 10:01
Ahogy így gondolkodom, az jött ki, hogy egy kör hallatlan vagyonra tett szert ebben az országban, azaz az ellopott-kiprivizett vagyont azt a bizonyos 274 milliárd dollárnyi vagyont, előtte pár ruppótlan senki. Mégis mit kellett tennie ezeknek a "ruppótlan senkik"-nek, hogy az 100 milliárdokat eredményezzen? Lopni csalni! A másik kérdés, miért nem az éhező szegény Magyar gyerekeknek juttatta azt az 1 milliárd eurót????Hiszen innen lopta?!Sztem ez valami lény, de az embertől kurva messze van!
Rockpapa
2015. szeptember 16. 09:34
Anyátok pi...!Olcsó bérrabszolgák kellenek,akiknek még a közmunkabér is hatalmas összeg,leszarjátok ki a Hazát.
briganti
2015. szeptember 16. 07:48
Jól van, hülyegyerek! Ülj le és gondolkodj el. Illetve maradj csendben. A gondolkodás, mint olyan, neked nem megy.
1120
2015. szeptember 16. 00:49
Szép vagy, mint egy traktor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!