Bónusz pont: Menjetek a picsába!

2015. október 12. 11:00

Megint kitaláltak valami életidegen, rohadt hazugságot, amivel be akarják bizonyítani, hogy a németek tulajdonképpen még mindig nácik.

2015. október 12. 11:00
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

A Hitler-jelmezes figura fogadtatásáról a film rendezője, David Wnendt is azt mondta: sokkolta őt. »Hogy lehet az, hogy ilyen sokan reagálnak pozitívan Hitlerre, hogyan fogadhatják el őt?« – kérdezte a rendező a német ARD televízióban.

Na, most akkor ehhez a »hírhez« vagy nem teszek hozzá semmit, vagy írok róla egy ezer oldalas esszét. Hm… Maradjunk középen. Mondjuk ennél a három pontnál:

1.: Amit a németek lelkével műveltek a második világháború óta, az egyszerűen elviselhetetlen és feldolgozhatatlan.

2.: A liberális demokrácia és a globális, tőkés világgazdaság egy pöcegödör lett.

3.: Megint kitaláltak valami életidegen, rohadt hazugságot, amivel be akarják bizonyítani, hogy a németek tulajdonképpen még mindig nácik.

(Bónusz pont: Menjetek a picsába!)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2015. október 12. 20:49
A Transfer (átutalási) Egyezményt, három hónapos tárgyalássorozat után, 1933. augusztus 25-én írta alá a Németországi Cionista Szövetség, a náci Németország gazdasági hatósága és az Anglo-Palesztin Bank (a Zsidó Ügynökség utasításai szerint). Az egyezmény célja az volt, hogy segítse a német zsidók kivándorlását Palesztínába. Mialatt ez segítette a zsidók kivándorlását, arra kényszerítette őket, hogy lemondjanak javaik többségéről Németország javára mielőtt elmennének. Ezek a vagyonok később megkaphatók voltak a Palesztínába való átutalásuk által, mint német export.
Morgen
2015. október 12. 19:24
Én nem tudom, de sehol nem olvasom, hogy a "németek nácik". Azt viszont német újságok írják, hogy a magyarok nácik.
Dzson Lenin
2015. október 12. 19:14
Egypt worked quite well thausand of years until Cleopatra, as Germany was a great power until Merkel... Who understand this? Anyway in 2016 presidential election in the USA! And Hillary Clinton had a great chance to win... Until now... This is my law: The "Lex Cleopatra"
ottapont
2015. október 12. 19:08
'Megint kitaláltak valami életidegen, rohadt hazugságot, amivel be akarják bizonyítani, hogy a németek tulajdonképpen még mindig nácik.' Körmönfont, aljas húzás volt ezzel végighaknizni Németországot, majd hivatkozási alapnak felhasználni. Gyomorforgató.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!