Lapos szeméremdomb, combrés, kockás has, bikini híd és társai

2015. október 27. 11:07

Miközben egyre magasabb a túlsúlyosak aránya, addig a tömegmédiában egyre valószínűtlenebbül tökéletesen néznek ki az emberek.

2015. október 27. 11:07
Tüttő Kata
Tüttő Kata
Tüttő-hütte

Persze én is ismerem a mantrákat:

»fogadd el önmagad, csak az egészség a fontos, hogy te jól érezd magad a testedben, ezek a lányok nem valódiak, nekik is vastag a combjuk csak szépen vannak photoshoppolva« stb.

Persze, hogy tudom, hogy nem valódi, hogy nem ennyire, vékony, sima, tökéletes... de mégis hatással vannak rám.

Mert hiába van normál testtömeg indexem, étkezem egészségesen, hiába edzettem egész életemben rendszeresen soha nem fogok úgy kinézni (és erre 15 éve sem volt esélyem), mint az a lány az óriásplakáton. És ez tök normális! TUDOM, ma már!

De hiába beszélünk róla egyre több fórumon, hiába téma egyre több műsorban, hogy ne állítsunk a nők elé elérhetetlen példákat, ha kinyitok egy nőknek szánt újságot abból továbbra is majd minden oldalról ijesztően vékony, de nagymellű, kerek fenekű, bikinihidas, combréses lányok mosolyognak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2015. október 27. 18:41
Agymérce nincs?
NeMá
2015. október 27. 17:48
Valakinek mégis sikerül, a jo alakját megeteremteni! Edz, fogyozik, tesz érte! Jó hogy azt mutatják akinek van hozzá ereje esze és kitartása! Ne hogy már a tunyaság legyen a mérce!
Csigorin
2015. október 27. 16:23
1. Nem lehet mindenki szep. 2. Az ujsagokba az kerul aki szep. 3. Mi a problema? +1: feminacik kedveert mutogassanak kozepkoru, rancos, elhizott rusnyasagokat a ferfimagazinokban az egyenloseg jegyeben? fuj.
vigyor
2015. október 27. 12:39
Én erre már rég kitaláltam a megoldást. Csatárláncba állítani az egész emberiséget, és mindenki egyel arrébb rakja a szemüvegét, így aztán akinek jó a szeme, az is kap, akinek nem annyira jó az nem olyat kap amivel tisztán lát, és hipp-hopp eltűnnek a ráncok, a bőrhibák, a narancsbőr:-))))) A másik zseniális javaslatom a beépített photoshoppos szemüveg, gyakorlatilag ugyanezzel a hatással járna, csak még senki nem találta ki:-))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!