Hátsónk iszlamizációja

2016. szeptember 02. 09:15

Amikor arról beszélnek, koszosak a külföldiek, megkérdezem, mégis hol élnek? Az illető nagy valószínűséggel még csak meg sem nedvesíti használat előtt a WC-papírt. Miféle higiéniafelfogás ez?

2016. szeptember 02. 09:15
Hengameh Yaghoobifarah
taz

„Utazásaink során mindig PET-palackokkal mászkáltunk a vécére, ez volt a mi utazó aftabehünk, kvázi. A mai napig kötelező eleme az utazótáskámnak. Ez persze nem mindig volt így. Amikor frissen elköltöztem otthonról, hogy különböző lakóközösségekben éljek, asszimilálódtam a WC-papírhoz. De ebben az időben hihetetlenül koszosnak éreztem magam.

Ráeszméltem, mennyire sok papírt használunk el, ha több mint két lapot szedünk le a gurigából menetenként. Háromszemélyes háztartásunkban majdnem egy gurigát használunk fel naponta. Szerintem ez túlságosan sok. Hát miféle pazarló életmód ez? Hallottatok már a környezetkímélésről? Egy valaki persze jól jár ezzel: a papíripar. A DarkMatter nevű queer performanszduó találóan állapította meg: »Ha valaki azt kérdezi, kik teszik tönkre az esőerdőket, hát a fehér segglyukak azok!«

Minden alkalommal, amikor arról beszélnek, koszosak a külföldiek, megkérdezem, mégis miféle alagútban élnek. Én ugyanis pontosan tudom, hogy az illető nagy valószínűséggel még csak meg sem nedvesíti használat előtt a WC-papírt. Nem tanult a történelemből? Nem tudja, mi volt a középkorban a pestissel? Miféle higiéniafelfogás ez? Ha valahol a bőrömre jut valamiféle ürülék, én ugyan nem csak zsebkendővel törlöm azt le róla, megállapítva, milyen tiszta lettem. Még a cipőmnél sem, inkább égetném el őket.

A testvérem évek óta egyfajta locsolókanna-ügynök. Minden olyan barátnőjének, aki addig csak WC-papírral törölte ki, beajánlja a vizes módszert. Mindenki, aki kipróbálta, hálás az új életérzésért. Egész egyszerűen vágyunk hátsónk iszlamizációjára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2016. szeptember 04. 07:42
ÚRISTEN!!!
luisbathhelena
2016. szeptember 04. 00:04
Volt egy szir csoporttarsam.a szaros seggét puszta kézzel mosta ki mondvan h utana a kezét majd jol lemossa szappannal. Kosz de nem kerjuk.
Karpo
2016. szeptember 03. 11:07
jó látni, hogy már nem csak orvosok és mérnökök migrálnak, hanem ilyen nagytudású mikrobiológusok is. neomagnolt vajon tettek a pet-palacknyi vízbe, mint ahogyan a harmadik világba utazó fehér segglyukak szokták?
lajkakutyus
2016. szeptember 03. 07:52
Balkézzel esznek, jobbkézzel a feneküket törlik falevéllel, homokkal. Esetleg vizes kézzel szétkenik a szart.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!