Felszólítás a gazdagoknak

2017. január 09. 09:33

Bár nem tartoznak a leggazdagabbak közé, mint például Andy Vajna, Mészáros Lőrinc, ám ők is legyenek részvéttel a szerencsétlenek iránt. Soros György ne a migránsokat pénzelje, hanem milliárdokkal járuljon hozzá az elesettek szenvedéseinek enyhítéséhez!

2017. január 09. 09:33
Honfoglalás 2000 Egyesület
MTI-OS

A civil szervezet felszólítja a jómódú magyar vállalkozókat, üzletembereket, hogy ne maradjanak érzéketlenek a nehéz időkben: az emberpróbáló rendkívüli hidegben nyissák ki pénztárcáikat, bankszámláikat, segítsenek a szerencsétlen embereken. Vásároljanak meleg ruhát, cipőt, takarókat, kalóriadús élelmiszereket, tüzelőt és haladéktalanul juttassák el a karitatív szervezetekhez, önkormányzatokhoz, hajléktalan szállásokhoz. Felszólítjuk Csányi Sándort, Bige Lászlót, Demján Sándort, Gattyán Ferencet, Széles Gábort, Simicska Lajost, Gyurcsány Ferencet (ők vezetik a leggazdagabb magyarok listáját), hogy adományozzanak! Bár nem tartoznak a leggazdagabbak közé, mint például Andy Vajna, Mészáros Lőrinc, ám ők is legyenek részvéttel a szerencsétlenek iránt. Soros György ne a migránsokat pénzelje, ne uszítson Magyarország ellen, hanem milliárdokkal járuljon hozzá az elesettek szenvedéseinek enyhítéséhez!

A kiskeresetű emberek, adományozók példát mutattak, a jó módúak hallgatnak. Azonnali intézkedést követelünk az említettektől!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gombóc XVI. Artúr
2017. január 09. 16:42
Tudod az elég hibás elképzelés, hogy akik nem a szívednek kedves dolgokat mondják, azok csakis politikailag elkötelezett, fizetett mellébeszélők, hangulatkeltő "szakemberek" lehetnek. Szerintem nem kell hozzá nagy tudósnak lenni, hogy rádöbbenj, hogy ha egyre kevesebb az adófizető és egyre több a nyugdíjas, akkor a kassza ki fog ürülni. Amúgy a Gugli a te barátod is. Keress rá a témára. Azt viszont már most elárulom, hogy a Habony-Médiaművek sajtótermékeiben nem fogsz erről adatot találni.
noMores
2017. január 09. 15:07
Jesszus, óvoda.
balbako_
2017. január 09. 14:58
Ezért van "civil szervezet", hogy kötelezzen személyeket különadóra? Ők miért nem nyúlnak zsebbe?
szkeptikus
2017. január 09. 14:43
Már a cikk első mondata sem igaz - úgy is lehetne mondani, hogy hazudik: "Bár nem tartoznak a leggazdagabbak közé, mint például Andy Vajna, Mészáros Lőrinc, .." Az alábbi lista a 33 leggazdagabb magyarról: "https://forbes.hu/extra/33-leggazdagabb-magyar-2016/ Andy Vajna a 21. (44.9 milliárd), Mészáros Lőrinc a 28. (35.4 milliárd) helyezett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!