A fütyi színeztetők az új lelki vámszedők

2017. március 29. 14:43

Óriási port kavart néhány napja, az elsősöket célzó felvilágosító (?) könyv, amely képeivel, és kendőzetlen szövegével az első pillanatban sokkot okozott még nekem, a sok harcot látott és megvívott három gyermekes szülőnek is.

2017. március 29. 14:43
Családháló
Családháló

(...)

„És mielőtt megdobál bárki paradicsommal, igenis fontosnak tartom a felvilágosítást. A mai felgyorsult és néha a számomra is kifordult értékrenddel és tempóval kifejezetten fontos, hogy a gyerekek tudják tetteik következményét. Az, hogy ne 14-15 évesen szembesüljenek a szexualitással. De könyörgöm 6 éveseknek a színezhető kép alatti felirat a következő?

»Ezután lefekszenek egymással, s apa beteszi anya puncijába a fütyijét. Ekkor ők nagyon-nagyon boldogok és együtt mozognak.«

A citizengo.org-nál több mint 11 ezer ember jelezte, hogy köszöni, nem tart igényt a kiadványra. 

»Az imént értesített minket a Regnobooks Kiadó, hogy visszavonták a kereskedelmi forgalomból a Napközis házi feladat 1. osztály munkafüzetet, amely 6-7 éves gyermekeket célzott meg olyan kendőzetlen szexuális képekkel, amelyeket még a Facebook is pornográf tartalomnak minősített. A kiadvány példányait bezúzták, és elnézést kérnek mindenkitől, akit a kiadvány tartalma bármilyen okból megsértett.«

Köszönjük a munkájukat! Szerencsére még mindig vannak betartandó határok…ha összefogunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2017. április 03. 23:44
Tényleg hülye vagy. Még csak le sem vetkőztek egymás előtt, nem hogy a gyerekeik előtt kufircoltak volna.
Andre1bp
2017. március 30. 22:33
Végül is, minek a kifestőkönyv, amikor a neten valódi szereplőkkel is meg lehet nézni.
Dénia
2017. március 30. 22:33
Ne mondjál már ilyen hülyeségeket!
Andre1bp
2017. március 30. 19:02
Igazad van! A mandineres kommentelők nagy része egy gyerek értelmi szintjén van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!