Vona összefog, de hol a Jobbik?

2017. december 16. 12:58

Nagy bajban volt tegnap késő délután az egyszeri Jobbik-tag, amikor kitévedt pártja fáklyás tüntetésére.

2017. december 16. 12:58
Máté T. Gyula
Máté T.

„Nagy bajban volt tegnap késő délután az egyszeri Jobbik-tag, amikor kitévedt pártja fáklyás tüntetésére. Hiszen semmi sem volt, amit az elmúlt években megszokott. Jézus Mária! Hova került?!

Először is, hol vannak a nemzeti zászlók erdei? Sehol. Kokárdák? Sehol. A nagyszínpadon még stilisztikai elemként sem. A piros-fehér-zöld helyett mindenhol színtelenség, de leginkább rikító kékség. EU-zászló persze volt korábban is jobbikos tüntetésen – égetési célzattal! Most meg osztogatják és lobogtatják!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. december 18. 07:03
Vona összefog, de hol a Jobbik?" Simicska bal zsebében..
2017. december 17. 19:12
"Először is, hol vannak a nemzeti zászlók erdei? " Sokat változott a világ! Apádnak még a vörös alapon sarló kalapácsos is megtette.
dakotasámán
2017. december 17. 10:03
"Először is, hol vannak a nemzeti zászlók erdei? Sehol. Kokárdák? Sehol. A nagyszínpadon még stilisztikai elemként sem. A piros-fehér-zöld helyett mindenhol színtelenség,..." jól van korrupcióvédelmi bajnok, leülhetsz, seggnyalásból jeles.
Mich
2017. december 16. 20:22
"Itt a náci, hol a náci?!" Azt nézd, Ember, hogy a köcsög mit csinál (és kivel), nem azt, hogy mit mond!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!