Az érzés-fegyver

2018. március 21. 12:31

Elég, ha egyetlen nemi identitásában botladozó hivatalnok panaszkodik a kollégái tekintetében felfedezni vélt zavarodottságról, hogy a ballib rohamosztag máris homofóbiával vádolja az egész hivatalt.

2018. március 21. 12:31
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Demokrata

„A tradíció, a szakralitás, a nemzeti identitás és a család ellen indított balliberális kultúrharcban új hivatkozási alap született az elmúlt évtizedben: az érzés. Hiszen a tények makacs dolgok, azokkal szemben nehéz küzdeni, az érzés azonban belül van és ellenőrizhetetlen, ilyenformán cáfolni sem lehet.

Mindenféle emberekben mindenféle érzések kavarognak. A balliberális kultúrharcosok ezek közül megkeresik azokat, akiknek az érzései az ő küldetéses hitükkel egybevágnak, aztán ezen érzéseket használják fegyverül a konzervatívokkal szemben. Elég, ha egyetlen bizonytalan lelkületű egyetemista érzi úgy, hogy őt valamely tulajdonsága miatt kirekesztik – és már ott is terem a szociális igazság harcosainak elszánt csapata, hogy a szerencsétlent felhasználva lecsapjanak az ellenségeikre. Elég, ha egyetlen nemi identitásában botladozó hivatalnok panaszkodik a kollégái tekintetében felfedezni vélt zavarodottságról, hogy a ballib rohamosztag máris homofóbiával vádolja az egész hivatalt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2018. március 21. 18:55
Bencsik András a szovjet-magyar testvériség elmélyítésére ösztökélte egykor a bőgatyásokat (dokumentumokkal) Forrás: https://kuruc.info/r/6/77494/ Hogy volt a birkamenet a többi mocskos kommunista társasáfágan?
balbako_
2018. március 21. 18:34
És ebben az agresszivitás a legfelháborítóbb a libsik részéről.
Pelso j.
2018. március 21. 16:12
Ismét egy remekmű, amely rávilágít és megoldást kínál a társadalom egyik fő gondjára.......:) Annyit érsz, mint az írásod az emberek számára.
lazio154
2018. március 21. 15:53
Na megérkezett már az imádkozó sáska. Ez már annyit rakta össze a 2 első lábát, hogy a pápák mindösszesen. Legalább olyan kártékony mint a sáskák hada. Igaz ő is 1 here a nagy rajban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!