Tiszteletünk és hálánk szüleinknek és nagyszüleinknek

2019. október 01. 12:40

Jó úton haladunk, amikor a generációkat együtt és külön-külön is megsegítjük.

2019. október 01. 12:40
KDNP
MTI-OS

„Az előttünk járó nemzedékek háborúkat, forradalmakat, megszállást, elnyomást és megannyi nélkülözést kellett, hogy elszenvedjenek, és össze kellett fogniuk, hogy nemzetünk és családjaink minden egyes történelmi vagy egyéni csapás után újrakezdjék az életüket.

Éppen ezért hála, tisztelet és megbecsülés kell, hogy az osztályrészük legyen. Fontos feladatunk, hogy a kormányzás felelősségével figyeljünk az idősek problémáira, és segítsük őket a nehéz élethelyzetekben. A magyarság jövője szorosan összekapcsolódik a családok lehetőségeivel, ezért a polgári kormány azon igyekezete, hogy támogatja a gyermeket vállaló házaspárokat, önmagán túlmutató jelentőségű. A Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) legutóbbi kutatása szerint több gyermek születik olyan családban, ahol számítani lehet a nagyszülők aktív segítségére a mindennapokban. Ezt segíti a »Nők 40« program is, amely lehetővé teszi a nők 40 év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulását. Ez megerősít minket, kereszténydemokratákat, hogy jó úton haladunk, amikor a generációkat együtt és külön-külön is megsegítjük, hogy gondtalanabbul élhessenek és szeretetközösségükben több gyermeket vállaljanak a fiatal párok.”

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2019. október 01. 14:16
A LEGNAGYOBB MŰVÉSZET 19 FEB A legfőbb művészet, tudod mi? Derűs szívvel megöregedni! Tenni vágynál, s tétlen maradni, igazad van, mégis hallgatni. Soha nem lenni reményvesztett. Csendben hordozni a keresztet: Irigység nélkül nézni másra, ki útját tetterősen járja. Kezed letenni az öledbe, s hagyni, hogy gondod más viselje. Hol segítni tudtál régen, bevallani alázattal, szépen, hogy arra most már nincs erőd, nem vagy olyan, mint azelőtt. Így járni csendesen, vidáman Istentől rádrakott igádban. Mi adhat ilyen békét nékünk? Ha abban a szent hitben élünk, hogy a teher, mit vinnünk kell, örök hazánkba készít el. Ez csak a végső simítás a régi szíven, semmi más. Eloldja köteleinket, ha e világ fogvatart minket. Teljesen ezt a művészetet megtanulni nehezen lehet. Ára öregen is sok küzdelem, hogy a szívünk csendes legyen, s készek legyünk beismerni: Önmagamban nem vagyok semmi! S akkor lelkünk kegyelmes Atyja nekünk a legszebb munkát tartogatja: Ha kezed gyenge más munkára, összekulcsolhatod imára. Áldást kérhetsz szeretteidre, körülötted nagyra, kicsinyre. S ha ezt a munkát is elvégzed és az utolsó óra közeleg, hangját hallod égi hívásnak: „Enyém vagy! Jöjj! El nem bocsátlak!“
WC pumpa
2019. október 01. 14:04
85,842 views
WC pumpa
2019. október 01. 14:04
https://www.vporn.com/voyeur/prostitu-lt-home-vide-ja-egy-magyar-politikussal/2368074/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!