„Közlegény! Nem láttam a reggeli álcázási gyakorlaton!” „Köszönöm, uram!”

2020. február 12. 09:04

Aki az új NAT-hoz tapsol, bűnt követ el.

2020. február 12. 09:04
Karafiáth Orsolya
24.hu

„A társadalom összekuszált működése gátolja személyes céljaink és vágyaink kiteljesítését. E rombolás tükre az új NAT is, amit a buzgó csinovnyikok állítottak össze, mutatván, hogy megértették az üzenetet, tényleg mindenre képesek,
teljesen mindegy, mit pusztítanak, mit hazudnak el, és mit tesznek tönkre.

Az új kerettanterv az össze lózunggal és hablattyal egyetlen cél felé mutat: fenntartani az álarcot az arcokon, hazug identitást konstruálni, hagymázas képekkel teletömni a következő generáció agyát. Megszilárdítani a bezárkózást, a konok ostobaságot, torz személettel beszélve történelmi felelősségről, művészeti értékről, jövőről.

Aki ehhez tapsol, bűnt követ el.

Épül az egymástól rettegők társadalma. És az az ország, ahol rejtőzködni kell, nem egészséges. A felgyűlt árulások, megtagadások, álarcok eltorzítottak bennünk valamit. Annyi lett az engesztelhetetlen harag, a visszafojtott indulat, hogy az egymásra rakódott, erodált rétegeket nehéz lesz majd, ha egyáltalán, javítani, megújítani. Rontani, rothasztani persze még bőven lehet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2020. február 13. 18:17
cica! ha bűnről beszélsz először magadat vizsgáld meg!
puszika
2020. február 13. 17:46
Ennél jobbat tudok Orsi! -Nem láttam már napok óta Kovács.. -Nem is láthatott főnök,hiszen hátul nincs szeme.Egész idő alatt a fenekét nyaltam!!!! Ugye magadra ismersz leányom??
makapaka2
2020. február 13. 16:24
Sivalkodik az alkoholista , szarkeverő megmondóember.
llnnhegyi
2020. február 13. 13:20
Kedves Orsolya! Ne fájjon a kritika,hiszen attól turbózod fel magadat a hancurhoz. Hajrá! Szebb vagy így!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!