Nem attól nem lesz jobb a csapat, ha zsidóztok, buziztok és cigányoztok

2020. augusztus 16. 08:29

Én úgy tudom a Fradi jelmondata az a 3E az Erkölcs, Erő, Egyetértés, és nem a gyűlölet.

2020. augusztus 16. 08:29
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Tegnap voltam MTK-FTC meccsen, ahol a NER bajnokság kirakatcsapatát a frissen feljutott 7 magyar játékossal felálló MTK leckéztette. Náluk egy játékosnak van akkora értéke, mint az egész MTK-nak.

Nem is bírták a pökhendi arcok, úgyhogy a 70. percben rágyújtottak a gá-gá-gá b@zi MTK rigmusra, amiről aki volt már foci pálya közelében tudja, hogy zsidózás.

Aztán ugye az este folyamán ugyanennek a csapatnak a szurkolói lelopták a ferencvárosi önkormányzat épületéről a szivárványos zászlót.

Szerintem tökre egyértelmű, hogy a nem várt pont vesztés, és a megmutatjuk a libsiknek, hogyan kapcsolódik össze.

Úgyhogy innen üzenném a kedves fradi drukker kartársaknak, hogy nem attól nem lesz jobb a csapat, ha zsidóztok, buziztok és cigányoztok.

Én úgy tudom a Fradi jelmondata az a 3E az Erkölcs, Erő, Egyetértés, és nem a gyűlölet. Attól nem lesz erős közösségetek, ha más csoportokat megtámadtok, és nem lesz erősebb az ország sem, csak gyengébb.

Azoknak meg akik a szivárványos zászlót ellopó Aryan Greens (Árja Zöldek) nevű szurkolói csoport tagjai azt üzenném, nézzenek már utána hány zsidónak volt köze a Fradihoz (a 7 alapítóból 4 zsidó származású volt), majd utána nézzenek már bele a kezdőcsapatba, hány fekete játékosuk van, majd ha lehetséges változtassák meg a nevüket!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MoVili22
2020. augusztus 29. 17:00
Egyrészt, a Fradi, az nagybetűvel írandó, ez nem újságírói, hanem általános iskola alsó tagozati szint. Másrészt, a Fradi alapítói nem heten voltak. Harmadrészt, az MTK nem "leckéztette" a Fradit, 1-1 lett.
yes_we_can
2020. augusztus 18. 00:29
Kéne valami (újabb) könyvet írni arról,miért is ez az ellenérzés a zsidók irányába! Pár ezer év óta.
catalina9
2020. augusztus 17. 11:08
Nem attól nem lesz jobb a csapat, ha földönfutóztok, igaz-e Jámbor elvtárs..
Menhetten
2020. augusztus 17. 10:36
Van olyan érzésem, hogy titeket inkább izgat ez a zászló, mint zavar... Akinek sérti a férfiasságát egy szivárványos zászló, annak nem érdemes csajozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!