Meseország sutái

2020. október 02. 09:37

A balliberális politikus hölgyekről általánosságban megállapítható: görcsösen igyekeznek agancsot növeszteni, de csak suták maradnak.

2020. október 02. 09:37
Korompay Csilla
Magyar Hírlap

„Most a Labrisz könyve elleni tiltakozási hullám megmutatta: a szülők nem igazán szeretnék, ha csemetéiknek az óvónénik meleg, férfi Hamupipőkéről és egybekelő királyfikról olvasnának. A lelki okokból szarvasbikává avanzsáló őzsuta helyett pedig inkább a valós természettudományos ismereteket preferálják.

A nemi szerepekről elmélkedve amúgy tanulságos végignézni Varga Judit igazságügyi miniszter és Donáth Anna momentumos EP-képviselő minapi vitáját: utóbbi modorosan előadott hosszú propagandaszövegekkel, eltúlzott mimikával és gúnyos mosollyal palástolt semmitmondással próbált küzdeni – mindhiába – Varga Judit tényekkel alátámasztott, higgadt, intelligens és szellemes, de kemény érvelése ellen. Miniszterünkről kevésbé polkorrekt körökben azt mondanák, „tökös nő”.

A balliberális politikus hölgyekről viszont általánosságban megállapítható: görcsösen igyekeznek agancsot növeszteni, de csak suták maradnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Araltó
2020. december 03. 14:58
Most aztán igazán meg lett "mutatva": Szájer József a kanos férfi:). Ezt a cikket át lehetne írni, mert nagyon égő egy mesekönyvön fennakadni, hiszen most az ereszcsatorna a menő.
Felvidéki MAGYAR
2020. október 03. 08:02
Varga Judit lemosta a libsi csúfságot, mint [email protected] a deszkáról! Mi van Donáth Anna zaklatási ügyével? És a kancsal papkomcsi apjáéval? Gyanúsan nagy és hosszú a csönd körülöttük!
vip era
2020. október 02. 18:50
A "hölgy " szó jelentése:finom és udvarias viselkedédű úri nő. Balliberális ellenzéki politikus közül ez kire illik????
BőröndÖdön
2020. október 02. 17:38
Csilluska egy cseléd-propagandista,szánalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!