Tudja, hogy kiknek lesz ma sűrű a napja, miniszter-asszony?

2021. március 24. 15:14

A COVID-osztályon a dokiknak és az ápolóknak, akik másik három helyett dolgoznak.

2021. március 24. 15:14
Stummer János
Facebook

„»Egy sűrű nap reggelén, ma két kormányüléssel« – így jelentkezik ma reggel Varga Judit a Karmelitából. Mindjárt megsajnáljuk, drágakedves.

Tudja, hogy kiknek lesz ma sűrű a napja, amíg maga a kormányülésen sütkérezik, miniszter-asszony?

a COVID-osztályon a dokiknak és az ápolóknak, akik másik három helyett dolgoznak már hónapok óta;

a mentősöknek, akinek a következő 24 órában annyi szünetük lesz, mint magának most azt a kávét ott fenn a várban elszürcsölgetni;

az otthonról dolgozó és közben a gyerekkel tanuló anyáknak, a munkahelyükön a kirúgás elől menekülve vért izzadó apáknak.

Meg annak a másik néhány milliónak, akiknek nem lapul a fideszes pártkönyv a zsebében, akik nem ülnek közel a tűzhöz, hanem becsületes munkával akarják eltartani a családjukat, megfelelni választott hivatásuknak.

Nekik és mindazoknak, akiket maguk nemhogy az út szélén hagytak, hanem ezeken a kormányüléseken belelöktek az út menti árokba.

Na, nekik hosszú napjuk lesz. Szerénység, elvtársak! Szerénység!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. március 24. 22:25
Egy háromgyerekes családanyát akarsz te kioktatni, hogy mikor érezheti, hogy sűrű napja van és mikor nem? Mit képzelsz Varga Judit nem dolgozik otthonról nem kell a gyerekeivel lennie, tanulnia az online oktatáson? Közben a munkahelyén is meg kell állnia a helyét. Nehogy már egy kávét ne ihasson meg munka közben, vagy után! Na fogadjunk, hogy százszor többet dolgozik, mint te akinek arra is van ideje, hogy a facebookra írogassa a sértéseit, miközben a feleséged végzi a munkát ugye? Mindegyik jobbikos ilyen bukó, mint amilyen te vagy? Nem a börtönben kellene most csücsülnöd államtitok megsértéséért?
Robertoo
2021. március 24. 22:04
Hú, de népszerű vagy. Igazi demagóg kinyilatkoztatás. Gratulálok! Amúgy, ki a tököm ez a sz@rdarab?
VeJoLa
2021. március 24. 19:40
Stummer, nem kívánom, hogy am stummsten, elég lenne, ha csak stumm lennél. Mindenképpen bölcsebb maradtál volna némán.
anaphylaxiás sokk
2021. március 24. 19:33
Der Stummer...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!