A miniszterelnök gyakran hazudik a magyarok szemébe

2021. április 02. 14:55

Az iskolák eszetlen és túl korai nyitása logikusan és szükségszerűen a járvány fellángolásához és ezrek halálához vezethet.

2021. április 02. 14:55
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„A miniszterelnök azt hazudta, hogy azért nyitják először az iskolákat, mert a »nemzeti konzultációban ezt mondták az emberek«. Csakhogy a »nemzeti konzultáció« EGYETLEN KÉRDÉSE SEM SZÓLT AZ ISKOLÁK NYITÁSÁRÓL, így senki nem is mondhatott róla véleményt. A »konzultáció« indításakor amúgy még az iskolák nem is voltak zárva...

A miniszterelnök gyakran hazudik a magyarok szemébe, de ritka, hogy ennyire könnyen lebukik egyszerre Orbán valamelyik hazugsága és a »nemzeti konzultáció« kamu mivolta.

Amúgy az iskolák eszetlen és túl korai nyitása logikusan és szükségszerűen a járvány fellángolásához és ezrek halálához vezethet, ha a szülők generációjának oltása addig nem indul meg tömegesen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2021. április 04. 18:22
Te szerencsétlen lódoktor! Figyeled Te a nemzetközi politikát?? Tudod Te, hogy milyen óriási, az EU jövőjét (is) jelentősen befolyásoló szövetség kialakításán fáradozik a miniszterelnökünk? Tudod Te azt, Te macskajani, hogy micsoda munkát, energiát kíván ez tőle egy hatalmas Covid-hullám közepén? Két óriási csatát vív egyszerre (a kisebbeket nem is említve), és neked van bőr a képeden ilyennel előállni??? Tudod mit? Még arra sem méltatlak, hogy egy kiadós káromkodással küldjelek el. A pöcegödör luxus hely lenne számodra.
Pitypangocska
2021. április 04. 18:09
Sajtóhiba! Lemaradt az "ex" a miniszterelnök szó elől!
Emery4919
2021. április 04. 09:17
Na most komolyan... az iskolákat is talán újra lehetne nyitni, ha teljesülne a négyzetméter szabály. De: egy átlagosan NAGY tanterem 50 négyzetméter, hány tanuló férne el itt? Más: Egy tanár (felső tagozat és középsuli) naponta 150-250 gyerekkel is találkozhat, akik akár 4-5 tanárral is naponta. Rosszabb, mint egy kórházi fertőző osztály, mert alól legalább tudjuk, hogy az. A gyerek meg viszi haza a fertőzést a sajnos még oltatlan családba, mert ő ugyebár tünetmentes, még az angol variáns esetén is. Ceterum censeo: Hadházyt meg tekintsük csak egy jelentéktelen höbörgőnek ettől FÜGGETLENÜL is.
Teréz A Piréz
2021. április 04. 01:21
Nem azt mondták, Áki...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!