Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A Fidesznek külön bugyor jár az alvilágban azért, amit Ferenc pápával tesz

2021. június 08. 12:26

Mélyen fel vagyok háborodva és én szégyellem magam országunk vezetése miatt.

2021. június 08. 12:26
Szél Bernadett
Facebook

„Pont most írtam, hogy a kínai hitel a Fidesz végső árulása, de amit a pápával művelnek, azért szerintem külön bugyor jár az alvilágban. Az egész propaganda egymásra licitálva támadja a Szentatyát, »Ferenc pápa szívesebben találkozik kommunistákkal, mint Orbán Viktorral«, »Politizál budapesti látogatásán a katolikus egyházfő« és hasonló felütésekkel, Bencsik szerint egyenesen »keresztényellenes magatartást tanúsít a pápa«, mert nem tud megbocsátani Orbán Viktornak a menekültpolitikájáért.

Mi folyik itt? A Fidesz össztüzet zúdít a pápára azért, mert »csak« egy szentmisére jön Magyarországra? Ami egy hatalmas ÜNNEP a magyar keresztényeknek?

Mélyen fel vagyok háborodva és én szégyellem magam országunk vezetése miatt. Ha valami keresztényellenes, hát az a gyűlöletkeltés, amit itt a pápa ellen is produkálnak. Nem Orbán körül forog a világ. A Szentatya hozzák jön, a Fidesz meg maradjon csendben. Mi, keresztények, örüljünk a pápa látogatásának és utasítsuk el a gyűlöletkeltés minden formáját!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jasand
2021. június 09. 13:38
Kedves Bernadett Minden OK amit írt ! Csak egy kicsit jobban ki kell hangsúlyozni hogy az ellenzékiek között is vannak hithű keresztények. Orbán Viktor hívei azt hiszik az a keresztény aki a Fideszt támogatja. Képesek a Pápát megtagadni egy rafinált cigány haramia érdekébe !!! És az a röhej hogy még csak nem is a saját maguk érdekébe !!!
Karbantartó9
2021. június 09. 12:18
Inkább magad helyett szégyeld magad, mert ilyen ócska semmirekellő parazita nem tudom mit vinnyog!
998877
2021. június 09. 09:48
Megőrült? Istennek képzeli magát? Ítélkezik mások felett és megmondja ki kerül a pokolba?
zuriktodor
2021. június 09. 04:49
ez nem pápa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!