30 évesen még mamahotel, de az oviban már kell az LMBTQ-propi

2021. július 01. 19:26

Az abnormalitást erőltető progresszív kánon valamiért fontosnak találja, hogy minél fiatalabb korban “avatódjanak be” a gyerekeink a szexualitásba.

2021. július 01. 19:26
Házi Asszony
Kontra

„A 21. század nagyszerű vívmánya, a mamahotel, a 30 éves koráig otthon héderelő túlkoros kamasz. Éretlenek, hagyni kell őket, tolják a liberális pszichológusok. Egy albérlet fenntartására még kevesek, de az oviban már szexszel kellene mosni az agyukat. Hogy is van ez? Mégis, mit akarnak felvilágosítani éretlen gyerekeken? Nincs itt valami mocskos, aljas, sunyi szándék? 

Egy átlagosan normális családban a gyerek nem találkozik szexuális tartalmakkal, mert a szülők ellenőrzik a gyerek médiafogyasztását, nem adják oda a gyereknek azt a telefont, ahol a gréczyzős képeiket tartják. Nem kell ehhez prűdnek lenni, csak átlagosan normálisnak. Ez sem könnyű, mert mindenhonnan ömlik a társadalomra a szexuális tartalom, hulladék valóságshowkból, utcai reklámokból, a filmekből. Pornón szocializálódnak a kamaszok, két év alatt kiégnek, a hétköznapi emberi test taszító lesz, idegen, fura. Lesz majd persze VR szex, a szexrobotok már készen vannak, egészpályás rombolás folyik. Elidegenítés, dehumanizálás.

Ennek már megvannak az áldozatai, az átlagos, de nem normális szomszédaink, ahol a gyerek szűrés nélkül netezik, rányithat a szülőkre, akik készséggel elmagyarázzák a kutyapózt, mert modernek, sőt ők maguk viszik ki a hat évest a Pride-ra.

Ez már létezik,  már a csapból is folyik,  ennek kell ellentartania az átlagosan normális családoknak. Ennek, meg a globális LMBTQ lobbi támadásának. A figyelmeztető lövéseket leadták, nem fogják lenyelni a gyermekvédelmi törvényünket, magunknak kell megvédeni. Már ha átlagosan normális életet szeretnénk. Azt kell mondanunk, nem engedjük, hogy a gyerekeinket LMBTQ szervezetek érzékenyítsék, de még a tanárok túlzott igyekezetével kapcsolatosan is őrizzük meg egészséges gyanakvásunkat.

Mert a saját értékeink szerint akarunk élni, nem a szexuálisan korlátaitól felszabadult 68-as, pedofíliával itt-ott szennyezett marxista mainstream szerint.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. július 02. 12:13
Hogy kik állnak a világ túlszexualizálása mögött, ahhoz egy nagyobb ívű történelmi áttekintést ajánlok: A világ alakulását le lehet mérni a női divaton is. A 18. sz. végén, a francia forradalom előtti időkben az elit ruházkodása a végtelenségig elment a luxus, a mozgás korlátozása és a szexuális kihívás irányába: https://fertodikastely.blogstar.hu/2018/06/30/gyonyoruek-voltak-a-nok-a-rokoko-ruhakban/54976/ Az egész kurválkodó, fülledt kor belefulladt a francia forradalomba, ami után a ruházat drasztikusan leegyszerűsödött és ezzel együtt SZEMÉRMESSÉ is vált: https://www.lafemme.hu/stilus/774_napoleon_a_divatdiktator/ A női test körvonalait nem lehet beazonosítani, ezért a mai napig melegen ajánlják az ilyen stílusú ruhákat a kövérek és terhesek számára. Aztán az öltözködés visszaállt a szexuális vonzerő hangsúlyozására, és az első világháború előtt már megint ott tartott a női divat, hogy a "bukjel" szoknyákban nem lehetett mozogni, a fűző és a fenéktömés stb eltorzította a testarányokat, a hajat is csodás kontyokba rendezték, sok munkával stb. Na, ezt szakította félbe a világháború, ami után a női divat hasonlóan forradalmi módon megváltozott, sőt még sokkal durvábban, mint az empire stílus a francia forradalom miatt. Aztán a harmincas években a divat ismét a konzervatívabb, szexisebb irányba tolódott el, jött a második világháború, egy újabb "prosztósodás", és azóta a női divat nem állt vissza egy olyan irányba, ami akadályozná a mozgást, elkurvulna, elitesedne. A Tanúban emlékezetes Virág elvtárs benyögése: Virág elvtárs: Gogolák elvtársnő, egy pillanatra! Ez egy új szoknya magán, igaz? Gogolák elvtársnő: Új, Virág elvtárs. Virág elvtárs: Kurta. Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának! Még egy emlékezetes film, a Csinibaba, ahol a dolgozó nőknek láthatóan nem volt túl sok kedvük szexiskedni. "Csak mert három műszakba járok?" "Simon, valld be, te a nőt láttad bennem!" "Igenis van rajtam bugyi!" A film erotikus jelenetét férfiak adták elő, a Ki-mit-tud-os Echo-vokál. (Na meg "a svéd tejcsárda" a mozivásznon). A hagyományos kínai női öltözék is leginkább olyan volt, mint egy pizsama: https://www.youtube.com/watch?v=LTejJnrzGPM&t=63s Mindebből szerintem a következő látható: minél nagyobb a női munka szerepe a világban, a világ annál kevésbé kurvul el. A kurvulás akkor és ott következik be, ahol a nő munkája nélkülözhető, értelemszerűen leginkább az elitben. Az elitbe jutás útja a mai napig a kurválkodás: https://hips.hearstapps.com/hmg-prod.s3.amazonaws.com/images/hbz-kate-middleton-2002-gettyimages-83260497-1529679646.jpg
Kriszta67
2021. július 02. 06:35
Van aki férfiként nőnek hiszi magát. És van aki halottnak hiszi magát. Egyik nap arra ébred a beteg, hogy valójában már hónapok óta halott, még azt is fel tudja idézni, mikor halt meg. Általában egy ájuláshoz vagy balesethez kötik az eseményt, de még ez sem feltétlenül szükséges ahhoz, hogy azt gondolják, már nincsenek az élők sorában. Az ilyen betegek a rendkívül ritka Cotard-szindrómában szenvednek és tényleg azt hiszik, hogy már halottak. A Cotard-szindrómában szenvedőknél hiába mutatunk rá olyan tényekre, hogy beszélgetnek a többi emberrel, sétálnak, használják a fürdőszobát, akkor is halottnak hiszik magukat. Közvetlen környezetüket is halottnak hiszik, és megpróbálják meggyőzni házastársukat, szüleiket arról, hogy ők sem élnek. Szélsőséges esetekben még enni és inni sem akarnak, mert minek, hiszen nem élnek. https://www.google.com/amp/s/index.hu/tudomany/til/2015/11/09/amikor_a_beteg_halottnak_hiszi_magat/amp Utóbbival se traktálják az ovisokat. Valószínű ott a különbség hogy utóbbiak nem akarnak friss húst toborozni a közösségükbe. Ráérnek a gyerekek idősebb korban értesülni róla hogy egyesek nem teljesen százasok agyilag.
Kriszta67
2021. július 02. 06:20
Mindenféle szexpropagandával ki az iskolából! Felső tagozatban valamikor tanuljanak a fogamzásról, terhességről, születésről. Legyen osztályfőnöki óra ahol az iskolaorvos előadást tart a fogamzásgátlástól. Legyen szó családi életre nevelésről mondjuk pszichológus előadóval. Ennyi elég.
nibiru
2021. július 02. 06:18
feszültségoldás/ bocs, korán van
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!