A naggyá nőtt pohár

2022. január 16. 19:34

A miniszterelnök-jelölt mintha kissé megrettent volna korábbi nagy vihart kavaró szavaitól.

2022. január 16. 19:34
null
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„Folytathatatlan, tarthatatlan Márki-Zay Péter vasárnap esti Facebook videóinak eddigi rendszere – ezt ismerhette fel a kampánystáb és vélhetőleg a miniszterelnök-jelölt is. Az elmúlt hetekben ezek az élő bejelentkezések több kárt okoztak a jelöltnek, mint hasznot. A változtatások tehát nem meglepőek.

Mindenképpen helyes lépés volt, hogy végre ez a videó is a közös dizájn alatt jelent meg. Az is helyes, hogy jelentősen lerövidítették az időtartamot, a korábbi két-másfél órás szereplések helyett ma már csak háromnegyed óráig tartott a szereplés. Az is érthető, hogy a beszéd közbeni csapongásra erősen hajlamos Márki-Zay Péter keretek közé szorítását szolgálta Simon András jelenléte, akinek a feladata az volt, hogy kérdéseivel követhetőbbé, strukturáltabbá tegye a nézők számára az élő bejelentkezést.

Nem jó viszont, hogy a laptop és különösen a pohár ennyire nagynak tűnt a kamera által keltett optikai csalódás miatt. A poharat érdemes lett volna a jelölthöz közelebb vagy mellé elhelyezni, illetve úgy állítani, hogy a tárgy minél kisebbnek látszódjon . Minden rossz egy kampányban, amely egy jelöltről eltereli a figyelmet – még akár egy ilyen kisebb tárgy is zavaró lehet így.”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonella
2022. január 17. 15:08
ne fokozd már kérlek! béni, béna, f@sz - te is naggyá nősz.
Péterpéter
2022. január 17. 11:07
Nem a pohár nagy, inkább Márki-Zay teljesítménye kicsit kevés :-)
Vidėken újrakezdő
2022. január 17. 10:21
A pohár Gyurcsányt jelképezi, jelenléte emlékeztet mindenkit arra, hogy ki a főnök azon az oldalon.
Orange79
2022. január 17. 10:10
Lehet ugy tenni, ugy csurni-csavarni, mintha ez az elmebeteg alkalmas lenne miniszterelnoknek de mindannyian tudjuk, hogy nem az. Amugy sem ez a lenyeg, a Gyurcsany/Dobrev klan es a moslekkoalicio csak a zsere es a hatalomra hajt, nincs terve, programja, vizioja. A lopas a lenyeg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!