Savanyú a szőlő

2022. február 08. 20:36

Talán nem túlzás azt állítani, hogy egy egész ország szurkolt Rúzsa Magdinak.

2022. február 08. 20:36
null
Czefernek Léna
Vasarnap.hu

„Talán nem túlzás azt állítani, hogy egy egész ország szurkolt Rúzsa Magdinak, miután az énekesnő tavaly szeptemberben bejelentette, hogy várandós, méghozzá hármas ikreket hord a szíve alatt. Egy ilyen terhesség komoly kockázatokat hordoz magában, így aztán az énekesnő minden egyéb kötelezettségét hátrahagyva vonult kórházba, amikor arra szükség volt a babák érdekében. Múlt héten megszülettek a csöppségek, a 34. héten, és a gólyahír kapcsán még a miniszterelnök is gratulált. Ám nem mindenkinek az volt az első gondolata, milyen nagy áldás, hogy az énekesnő gyermekei épen és egészségesen megszülettek.

Február elsején megszülettek Rúzsa Magdi hármas ikrei, a hír hamarosan bejárta a magyar sajtót, még Orbán Viktor miniszterelnök is gratulált közösségi oldalán az énekesnőnek. Azt gondolhatnánk, hogy az ország egy emberként szurkolt a babák egészségéért, ám a gólyahír mellett azért egyéb hangok is megrezegtek, nem is annyira finoman.

Az egyik női magazin például egyenesen kamuanyaságnak titulálta azt a képet, amit az énekesnő a néhány órás gólyahír után megosztott. Mert szerintük egy ilyen fotó rosszul érinti azokat az anyákat, akik nem érzik jól magukat a bőrükben szülés után, és nem tudnak annyira csinosak lenni, mint Rúzsa Magdi a babák világrahozatalát bejelentő fotón. Persze az énekesnő neve nincs megemlítve a cikkben, de az írásból világosan kivehető, kinek is célozták a píszískedő rosszindulat finomra mézezett nyilait.”

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Proxima Centauri
2022. február 09. 10:36
Ha a Puzsér nem véleményezi, tuti hogy mindkét oldalról okés a dolog.
Parittyás
2022. február 09. 08:16
Gratulálok a 3 gyerekhez! De nekem egy "picit" sok a mit Magdi csinál a terhesség és a szülése kapcsán. Gondolom, hogy császárral szült, és másnap "kiáll" fotózkodni. Hát na, nálam már nem az aki akkor volt, amikor beballagott mezítláb a válogatóba. Gondolom, hogy Pici bá sem ezt akarta.
aleb19
2022. február 09. 08:11
beoregedet es panikszeruen sok penzert beultetett maganak 3 petesejtet, tipikus karrier picsa
690123Ug
2022. február 09. 06:17
Milyen ember az ilyen aki még ebben a helyzetben is belerúg valakibe.Mocskos fizetett köpködő! Elképesztő dolog ez, hogy ilyen cikk még meg is jelenhet.Talán a Nők Lapja volt? Azon se csodálkoznék...Bezzeg ha Gyurcsány vagy Márki Zay gratulált volna mindegyik ott lihegne boldogan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!