Márki-Zay Péter a gyurcsányi úton: így titkolná el a valóságot

2022. március 18. 10:23

Az igazság az, hogy a baloldal hamis prófétája, alias Márki-Zay szimplán eltitkolná a valóságot.

2022. március 18. 10:23
null
Volner János
Facebook

„Az igazság az, hogy a liberális baloldal hamis prófétája, alias Márki-Zay Péter nem is kozmetikázna, szimplán eltitkolná a valóságot. Mint ismeretes, az összefogás miniszterelnök-jelöltjét a legutóbbi Závecz-kutatással kapcsolatosan kérdezték a liberális baloldal házisajtójában, egy Telex interjúban.

Úgyis Márki kőkeményen beleállt a Telexbe, mert azt emelték ki az amúgy liberális baloldali Závecz Intézet kutatásából, hogy Gyurcsány felesége, Dobrev Klára és még az eltűnőben lévő Fekete-Győr András is népszerűbb nála a vidékiek körében. És akkor ledobta saját magára az atombombát. Kamerákba, a teljes nyilvánosság előtt a következőt mondta: »Igen, de ha én fizettem volna ezt a kutatást, és az ellenzék számára kedvezőtlen, akkor biztos, hogy nem fogom megsajtózni.« A valóság eltitkolásának magasiskolája.

A liberális baloldali körökben oly nagyra tartott »a dolgok eltitkolása módszertan« alkalmazását nem is tanulhatta volna nagyobb »mestertől«, mint főnökétől, Gyurcsány Ferenctől. De valamelyik óráról hiányozhatott, hiszen azt elfelejtette, hogy az adott, eltitkolni kívánt ügyről nem beszélhetne a kamerák előtt. Kiváltképpen nem a kampányhajrában. Itt már esélye sincs a magyarázkodásnak, illetve a mentegetőzésnek. Ezt ők is érzik. Érzik a liberális baloldali pártok és érzik a választók is. Márki-Zay Pétert elengedték.”

Nyitókép: Volner János Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Frutti
2022. március 19. 10:52
NOCSAK, NOCSAK! https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other/titkos-meg%C3%A1llapod%C3%A1sr%C3%B3l-ukrajna-feloszt%C3%A1s%C3%A1r%C3%B3l-%C3%ADrnak-lengyelorsz%C3%A1gban/ar-AAVg4NB?ocid=msedgdhp&pc=U531 Nem semmi forgatókönyv!
Fed74
2022. március 19. 09:15
Mi a kurva anyádat ugatsz itt te fideszszopó szarházi! Hamarosan pofán leszel baszkodva! Putyin felszopó Szovjet retek!
Gecorbi
2022. március 19. 05:55
Volner, Völner két egy-testvér... Szélkakas, O1G -nek hányszor írtad le ugyanezt?
Anti-liberális
2022. március 18. 16:51
Figyelj Volner, lépj be a Fideszbe. Erőlködsz itt, feleslegesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!