Zsigmond Barna Pál egy elvileg képzett, felkészült politikus

2022. március 24. 15:38

Azt gondolta a legnagyobb nemzetmegosztó ügynek, hogy én rendszeresen szidom Orbán Viktort.

2022. március 24. 15:38
null
Parászka Boróka
Parászka Boróka
Facebook

„Zsigmond Barna Pál, egykori csíkszeredai főkonzul, a Fidesz országgyűlési képviselője, a nemzeti összetartozás bizottságának a tagja (!) interjút adott a román közrádió székelyföldi csatornájának, a Marosvásárhelyi Rádiónak. Kollégám, arról kérdezte, többek között, hogy mit lehetne tenni a meglévő konfliktusok enyhítéséért, a valódi nemzeti összetartozásért, az árkok betemetéséért.

És ekkor Zsigmond Barna Pál, elvileg képzett, felkészült politikus azt gondolta a legnagyobb, nemzetmegosztó problémának, a székelyföldi hallgatókkal megbeszélendő ügynek hogy én, »rendszeresen, folyamatosan szidom« Orbán Viktort és a Fideszt.

Meghökkentő, ügyetlen nyilatkozat volt. Amíg mentem tegnap hazafelé Marosvásárhelyen, meg-megállítottak és elképedve kérdezgettek az emberek: egy magyarországi, kormánypárti politikus tényleg azt gondolja, hogy beleszólhat abba, ki és hogyan vezet műsort a (romániai) közmédiában? Van ilyen, hogy a politikus ilyen nyíltan eleresztheti az éterbe a szerepzavarát, és teret enged a túlkapásainak?”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szent Xavér
2022. március 25. 09:39
Csővégre kerülsz Parázna........
Ani40
2022. március 25. 08:57
Parázna Bohócka megint megnyilvánult. De minek? Annyira gyengécske szerencsétlen!
Lajoss
2022. március 25. 07:54
Barnus egy pártállam egyik homokszeme.Egy senki.
BossN
2022. március 25. 00:28
Mocskos, hazug bozgor Boróka! Nem szólt bele semmibe, te aljas, undorító román. Csupán tényként közölte, hogy Orbánfóbiás féreg vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!