Nálunk egyesek Putyin, azaz Hitler mellé állnak

2022. június 07. 17:16

Nincs semmi, csak a gyarló, hazugsággal leplezett hatalmi önérdek.

2022. június 07. 17:16
null
Hodosán Róza
Facebook

„Nem az ő háborújuk volt. Mégis megmentették Európát Hitlertől. Most nálunk egyesek a szomszédban zajló háborúban Putyin, azaz Hitler mellé állnak. Nincs történelmi emlékezet. Nincs semmi, csak a gyarló, hazugsággal leplezett hatalmi, önérdek.”

Nyitókép: Sefa Karacan/  Anadolu Agency via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Attologic
2022. június 13. 22:46
Hat itt a cimben durvan felrement az ekezet, a vesszo, meg az ertelem. A jo, a rossz es a csuf Szogezzuk le! Hitler a zsidosag ellen tamadt, tehat ördöge volt. Putyin viszont a naci ukran eroket rombolja le, hogy a jovoben ne irtsak ki a kisebbseg oroszokat, magyarokat, romanokat, stb. Ez igy nem az ördögtöl van.. Szerkeszd ujra a cikket!
Kamcsatka5
2022. június 08. 19:41
Nini, a kretén demszkájné is ugat, nagy lehet a baj!
Mirtilla
2022. június 08. 19:35
Vannak történelmi tények,melyek legtöbbször száraz,de valós alapokon nyugszanak és vitathatatlanok, bárki nézi,bármilyen oldalról. Ugyanakkor vannak a szájhagyomány utján terjedő ,népszerü történelmi legendák,melyeknek szintén van némi valós alapjuk,de mégis tévutakra vezet,ha vakon hiszünk bennük. Hodosánnak ( és bárki másnak is ) joga van véleményt nyilvánitani,de ez egy annyira leegyszerüsitett, nyakánál fogva előráncigált, "szabad madaras" párhuzam, mellyel a saját ismerethiányát sikerült a nagy nyilvánosságal megosztani. Persze, tudom a választ: egy szabad madár, határtalanul,szabadon csaponghat.
Dezsőke
2022. június 08. 17:34
Hadosán messzire ment. Nem hivatott senkit minősíteni, vagy besorolni. Ha így vélekedik, ehhez joga van, de ezt nyílvánosság előtt állítani, komoly felelőtlenség. Nem lehet biztos abban, ki a Hitler., a történem majd eldönti. Tartózkódjék bárki lehitlerezésétől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!