Ijesztő dolog, hogy Magyarországon a félelem kultúráját éljük

2022. június 22. 14:52

Néha ára van annak, hogy az ember hűséges akar maradni az elveihez.

2022. június 22. 14:52
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Ijesztő dolog, hogy Magyarországon a félelem kultúráját éljük. Benne van a mindennapjainkban az egzisztenciális félelem, nem merünk megszólalni, elmondani a véleményünket, mert jön a retorzió.

Szorongásban élni viszont rettenetes, de ha hasonlóan gondolkodó emberek egymásra találnak, az meg tudja őket erősíteni abban, hogy az emberséget soha nem szabad feladni.

Néha ára van annak, hogy az ember hűséges akar maradni az elveihez, de ha látom, hogy nem vagyok egyedül, akkor tovább tart az erőm.”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. június 26. 06:58
"..Ijesztő dolog, hogy .." HEJJES" AKKÓ SZARD ÖSSZE MAGAD! AZ JÓ MEGOLDÁS NEKED ANYUCI.....
Korrupt Kornél
2022. június 24. 14:56
te mi a faxot keres MAGYARORSZÁGON?
bandee1
2022. június 23. 15:56
IJESZTŐ, HOGY MILYEN OSTOBA EGY KURVA VAGY! RINGYÓ VAGY!
vasjozsi
2022. június 23. 11:59
Mindenre van megoldás! Ha ez a szerencsétlen tökgyalu itt félelemben él, akkor el kellene menni innen! Valszeg a nyugati oldalon nem fog félni, mert ott csak megerőszakolják, esetenként megkéselik, no meg emberként sem bánnak vele. Arról már nem is fecsegnék, hogy télen majd lehet megfagyni! De kurva rossz itt élni mindezek hiányában!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!