Johannes Thezeroth: Sermer Ádám és az ÓRIÁSI keresztek – Szász Zselyke előadásában

2022. július 16. 17:50

Én rendszerint úgy-úgy örülök, amikor meglátok a televízióban egy liberálisat! Nem tréfálok, tényleg nagyon örülök, fülemig ér a szájam. (Hangoscikk-sorozatunk 18. része.)

2022. július 16. 17:50
null

Borítókép: R.J.
Az eredeti írás itt, az alapjául szolgáló hír pedig itt olvasható
Hangoscikk nevű sorozatunk további részeit ide kattintva tudja meghallgatni
(Sorozatszerkesztő: Kemenes Tamás)

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Spontán
2022. július 17. 14:04
"szájam" ez meg mi? "ez" sem tud magyarul! Nekem meg hosszan tartó hányingerem van, ha egyet is látok!!!!!!
zoligoo
2022. július 16. 19:46
Szerencsére a hanukázás megengedhető - és a pilitika vallástól való szétválasztásának a legjobb példája am mikor a becses nyugati politikusok elsőnek a dohány utcába látogatnak el. Van ott valami koszfészek ahova beteszik az ateista lábukat :) És az is az említett szétváltásról tan uskodik, hogy pl a zusa kormányának tagjai tökre távol vannak már a metélőktől. Mármint időben tekintve. Mármint úgy, ahogy a "magyar" ellenzék vezetői dobrévtől Jakabon át donáthig stb stb stb :)
74bro
2022. július 16. 19:43
Ha helyesen imádkozunk, Semjéntől és Sermertől egyaránt távol vagyunk; Isten közelségét keressük, vele szeretnénk egyedül lenni. Az utóbbi évszázadban az imádkozó embert mind a kapitalista, mind a kommunista médiumok igyekeztek kedvezőtlen szövegkörnyezetben feltüntetni: prűdség, fanatizmus, elmaradottság, együgyűség - gyerekkoromban szinte szekunder szégyenérzet fogott el az elmélyült fohász láttán. Ma már tudom: ahová a Nagy Testvér nem kísérhet, ott nem illik lennem...
táltos
2022. július 16. 19:19
Az eredeti írás alapján felszólítanám a Liberális Párt (hehe) ügyvivőjét, hogy hasonló vehemenciával tiltakozzon a budapesti pride vonulás ellen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!