Ki vagy te, Francesca RIvafinoli?

2022. december 15. 16:48

Ha fikázni mersz engem, vállald már fel a neveddel!

2022. december 15. 16:48
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„FRANCESCA RIVAFINOLI Orbán Viktor egyik bércsicskája, aki már számtalanszor írt lejárató cikket rólam, például ma is, azt is írta, hogy »szeretettel üdvözöl«. De egyetlen egyszer sem – hangsúlyozom – egyetlen egyszer sem merte névvel és arccal felvállalni a kritikáját. Ezért most ezen az úton mondom el neki, hogy mit gondolok róla. Ezt most először és egyúttal utoljára teszem meg, mert annyira nem vagy fontos, akárki is vagy! De azt akarom, hogy tudd, mit gondolok rólad! Lehet, hogy egy katolikus pap vagy? A sziruposan csöpögős-ájtatós stílusodról mindig ez jut az eszembe. Nem tudom, hogy nő vagy férfi vagy-e, de ez nem is lényeges. A lényeges az, hogy GYÁVA VAGY!

Én mindig arccal és a nevemmel, sőt gyakran a teológusi minőségemben vállalom fel a véleményemet – szűntelen kockára téve ezzel mindent(!) – , még akkor is, ha az ilyen bércsicskák, mint te, csapatostul ugranak rám. Tudod miért? Mert én egy SZABAD EMBER VAGYOK! Téged pedig végtelenül megvetlek! Az én erkölcsi rendszeremben a legalávalóbb emberek a kollaboránsok, s rögtön utána jönnek a gyávák. Egy ember, aki csak egy kicsit is ad a saját becsületére, nem bújik kitalált álnevek mögé, hanem nyíltan vállalja, amit gondol! De ti ott a »keresztény« kormány által pénzelt »jobboldalon« csak ennyit tudtok! Nem mondom, hogy szánlak, mert ártalmas vagy. Szimplán csak megvetlek. De nagyon! Remélem olvasod ezt is???”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

Nem, kedves Telex, még Orbán Viktor se köteles szájkaratézni veletek a hajnali szentmise után

Most, hogy lassan ráfordulunk advent utolsó hetére, és az utolsó simításokat végezhetnénk ahhoz, hogy kívül-belül méltóképpen és felkészülten várjuk az ünnepet, a Telex jóvoltából széles tömegek tehették félre a takarítanivalójukat, hogy a kormányfő lelki életén élcelődjenek, respektíve háborogjanak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 231 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2022. december 17. 04:03
Ő egy szánalmas NER tag, aki hol Francesca RIvafinoli, hol pedig JOHANNES THEZEROTH álnéven gyalázkodik.
Sulammit
2022. december 16. 20:55
Szabad ember vagy annyiban, hogy simán megszabadulsz, vagyis törlöd, tiltod a téged kritikával ostorozó commentelőket a facebookodról. :)))
kulszek
2022. december 16. 18:17
Kedves kedvetlen Rita! Próbáltál te már elvezetni - nem egy országot - de egy Mókus őrsöt is életedben? Én igen. Állítom hogy nem megy az emberek együttműködése nélkül. Ezek az általad megvetett "kollaboránsok" a békét, a rendet, az egyetértést, végső soron a fejlődést bíztosítják egy közösségben, éppen ezért tiszteletet érdemelnek! Akik széthúzást, vádaskodást, háborút szítanak, azok a köz igazi ellenségei. Azok a felforgatók, mint te is. Egy tanácsom van számodra: pusztulj a közéletből!
Lopez de Futaztán y Ramodik
2022. december 16. 16:59
Rüszü
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!