Mi jelentjük a holnap még pislákoló reményét Magyarország számára

2023. január 02. 06:13

Beférkőztek. Nem engedjük, hogy becstelenségben tartsák az embert, a hazát.

2023. január 02. 06:13
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Nem te írod a szót, a szó ír téged. Azzá válunk, ami gondolatban, szóban életre kel. A szó valóságot teremt. Téged, hazát, szerethető, vagy gyűlöletes világot. Magyarország durva hely lett. Akarták, hogy ilyen legyen. Szavaik megmérgeztek bennünket. A jókat is. Lassan a jók is az ő szavaikat mondják. Aki mégis a sajátját próbálja, visszhangtalanul kongó ürességbe zuhan. Zuhanhat. Ha elveszik a szavakat, akkor elveszik a gondolatot, ha elveszik a gondolatot, akkor birtokukban, az ő világukban, a börtönükben vagy. Beférkőztek.   

Szavak, fordulatok, gesztusok írják a valóságot a politikában. Mi nem engedjük, hogy elvegyék szavainkat. Mi nem engedjük, hogy magyarázzák a magyarázhatatlant. Mi nem engedjük, hogy becstelenségben tartsák az embert, a hazát. Mi jelentjük a holnap még pislákoló reményét Magyarország számára. 2023.”

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GrumpyGerald
2023. szeptember 14. 13:39
Szerintem jó. A békaemberes részt esetleg még át lehetne dolgozni.
Selamat
2023. szeptember 14. 12:12
gyurcsány "Mi jelentjük a holnap még pislákoló reményét Magyarország számára" - - - - - - Hahaha hahahaha. Egy elmebetegről, ennyit.
Wolfram004
2023. szeptember 14. 01:09
Egézségedre Ferigém...!
kombinátor
2023. január 03. 19:37
... nincsenek elérhetetlen vágyak, csak kevés ital .... https://deformacio.blog.hu/2023/01/03/pislakolo_remeny
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!