Ungár Péter a DKTV-ben az összefogásról: „Elhunyt, meghalt, eltemettük”

2023. március 17. 19:11

Az LMP politikusa szerint a hatpárti összefogás egyik problémája az volt, hogy a közös programjuk a kampány végére olyan lett, mint egy üdvözlőlap. 

2023. március 17. 19:11
null

Ungár Péter, az LMP elnöke volt a vendég a DKTV Szubjektív című műsorában.

A beszélgetésben Ungár az ellenzéki összefogásról elmondta, hogy ennek vége, „elhunyt, meghalt, eltemettük”. Az LMP politikusa úgy látja, hogy a hatpárti összefogás egyik problémája az volt, hogy

Ezt követően egy kis vita kerekedett Vágó István és Ungár között, ugyanis Vágó szerint az ellenzéki szövetségének nem ez volt a hibája, ő mást hibáztat, azonban nem mondta el kit.

Mint arról a Mandiner is beszámolt, a DK ifjúsági szervezete fekete festékkel fújta le Szálasi Ferenc képét és a nyilaskeresztet a Farkasréti temetőben. Vágó István a hírre reagálva elmondta, hogy ebben az ügyben mindenki zavarban van, és szerinte az, hogy az emlékművet egy DEL-es aktivista lefújja fekete festékkel az nem sirrongálás, mivel az helyreállítható. Vágó szerint ez csak egy gesztus. 

A videót az alábbiakban tekintheti meg, az idézett részek az 52. perctől nézhetőek meg:

Nyitókép: Facebook

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enes
2023. március 18. 11:49
közös programjuk a kampány végére olyan lett, mint egy üdvözlőlap. --------------------- Olyan vékony? vagy csak annyi, hogy üdvözletzünket küldjük?
olajfa1
2023. március 18. 10:14
Hát a Feri -meg Klára- vigyora nem mindenkinek tetszik azon az oldalon... Viszont csak egy "túloldali Feri-Klára elleni szövetségnek" van esélye! a Parlamentbe jutásra!... Szerintem ezt jól látja Ungár Péter! HA EZT NEM ÉRTIK MEG ARRAFELÉ AKKOR EZ VOLT AZ UTOLSÓ MOZZANATUK! /Mondhatnám akkor ez lesz az "UTOLSÓ MOMENTUMUK". csak hogy megfelelő képet fessek számukra amit -talán- ők is megértenek.../
kaltran
2023. március 18. 07:17
Tetszik ez a pulpitus. Olyan mint ők. Az asztalos elfuserálta, kényelmetlenen, nem az emberek méretéhez gyártott, csak kucorogni lehet mögötte, kis hülye elsősök szipognak sorban. Tehát önazonos.
chief Bromden
2023. március 18. 06:52
Fosnak a kis pártok összefogástól a DK-ban. Már beindult a kampányolás ellene, a baloldalon is a a vesztüket okozhatja. Hajrá kis pártok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!