Ó, de melyik hazát szolgáljátok?!

2023. április 24. 19:15

Látod, kedves választó, nekik teljesen mindegy, hogy mi lesz az országgal, mi lesz veled, a te személyes egzisztenciáddal.

2023. április 24. 19:15
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Ó, de melyik hazát szolgáljátok?!

Az ellenzék vezetőjének, Gyurcsány Ferencnek egyik alvezére nyíltan kimondta és egyben meg is erősítette mindazt, amit az uniós pénzekről, az ellenzékről és külföldi főnökeikről eddig is mondtunk és állítottunk: abban a hiszemben vannak és terveiket ennek megfelelően készítik el és hajtják végre, hogy Magyarország kivéreztethető, ha a jogosan nekünk járó uniós forrásokat visszatartják.

Aztán a fokozódó társadalmi elégedetlenség majd visszarepíti őket a hatalomba. Látod, kedves választó, nekik teljesen mindegy, hogy mi lesz az országgal, mi lesz veled, a te személyes egzisztenciáddal. Őket csak a hatalom érdekli, amit -ahogy már annyiszor a magyar történelemben – megint nem az ország, annak lakói és a magyarság érdekében fognak használni.

De, 2024-ben visszahívhatjuk az EP-ből Molnár Csabát és az összes balos hazaárulót!”

 

***

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szerintem
2023. április 25. 11:26
Ezek a férgek folyton csak ártanak az országnak. Akár kormányon, akár ellenzékben. Amit most ellenzékből ártanak, az semmi ahhoz képest, mint amit kormányra kerülve tennének. Éltünk már olyan időket és abból soha többé nem kérek.
Pelso j.
2023. április 25. 10:03
Te meg pártot szolgálsz, pénzért. Primitíven és átlátszóan.
Krupp Skya
2023. április 25. 05:35
Hogy neki vannak keseredve az ÁVH-s árvák és lárvák. :)))
Gyugyesz
2023. április 24. 23:34
Van véleményem, de nem értek vele egyet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!