Bűnpártolás vagy valami más?

2023. május 11. 07:22

Követelem, hogy Molnár Csaba álljon elő, s nevezze meg, névvel címmel, kiknek a zsebében landolnak azok az uniós pénzek.

2023. május 11. 07:22
null
Kondor Katalin
Kondor Katalin
Magyar Hírlap

„Gondolom, nem csak engem lepett meg Molnár Csaba, a DK európai uniós képviselője, amikor az utóbbi napokban többször is kijelentette, idézem: »hazafias kötelezettségem, hogy az EU-s forrásokból nekünk járó pénzek ne érkezzenek meg.« Kijelentésének indoklásával sem maradt adós, amikor hozzátette: »addig ne jöjjön pénz, amíg az nem a magyar emberekhez, önkormányzatokhoz, vállalkozásokhoz kerül. Nekem hazafias kötelezettségem megakadályozni, hogy az uniós pénzek Magyarországra érkezve négy-öt ember zsebében tűnjenek el.« A pontosság kedvéért nyilatkozatából még egy fontos mondatot idéznék. »A hazánknak járó uniós források visszatartása abban a pillanatban meg fog szűnni, amikor a kormány garantálja, hogy ezeket a pénzeket nem lopják el.«

Most pedig jöjjön az én hazafias kötelességem.

Ami szerintem nem csak az enyém, hanem minden tisztességes állampolgáré. Ugyanis kötelességemnek érzem, hogy elindítsak egy olyan kezdeményezést, melyben követelem, hogy Molnár Csaba álljon elő, s nevezze meg, névvel címmel, kiknek a zsebében landolnak azok az uniós pénzek. Hiszen, ha valaki bűncselekményről tud, azt köteles jelenteni. Márpedig ő azt állítja, hogy ezeket a pénzeket négy-öt ember teszi zsebre, ez pedig bűncselekmény. Ha a névsorral előállna, rögvest megkezdhetnénk egy alapos vizsgálódást. Ugyanis, ha ő tisztában van a négy-öt ember személyazonosságával, azonnal közölnie kellene, vagy legalább elindítani egy nyomozást.”

Nyitókép: Képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dezilluzionista
2023. május 12. 12:14
Kondorügynök.
Agricola
2023. május 11. 22:45
Szakértői konszenzus van arról, hogy a nagymértékű korrupció hosszú távon negatívan hat a gazdasági növekedésre és az állam adóbeszedési hatékonyságára, megrendíti a közbizalmat és rombolja a társadalmi normákat. A publikált végleges számok alapján kiderült, nem kis meglepetésre, hogy valójában még a vártnál is jobb eredményt ért el Magyarország. A 2020-as 5,1 százalékos áfarés döbbenetesen jó adat, a skandináv országokon kívül sehol máshol nem sikerült ennyire leszorítani az áfacsalást. Szíjjártó mondta a CNN riporterének: „A gazdaság évről évre növekszik. Évről évre megdöntjük a beruházási rekordokat. Gondolja, hogy mindez lehetséges lenne, ha rendszerszintű korrupció lenne?”
Falióra tábornok
2023. május 11. 18:05
követel a nyomorul isten barma. eszem a szívét :DDDDD
olajfa1
2023. május 11. 17:59
Molnár Csaba az Eva Kaili féle "pénzosztás" az "etalon"... mert az aztán "demokratikus..." nanááá!... ha a szocialista pártcsaládbóli személy csinálja! Mert az csak és csakis "demokratikus" lehet!!! Molnár Csaba hogy a fittyfenébe NEM JELENTETTE FEL Eva Kailit? NO ÉS HOGYAN VAN AZ A "PÉNZOSZTOGATÁS" ott mellette!!!!!!! az EP-ben és abban a pártcsaládban amelyikben a feneke koptatja a széket??? HOGYAN LÉTEZHET az hogy Eva Kailit NEM JELENTETTE FEL Molnár Csaba??????? Molnár Csabikának a "feljelentője" NAGYON -SŐŐŐT!!! TÚLSÁGOSAN IS- "SZELEKTÍVEN MŰKÖDIK!!!! AZAZ NEM DEMOKRATIKUSAN!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!