Gálvölgyi János az intenzíven – mellbevágó hír az interneten

2023. május 11. 17:03

Én egyébként optimista vagyok, mert János már volt hasonló helyzetben és nagyon gyorsan talpra állt.

2023. május 11. 17:03
null
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

„Tegnap, valamikor délután olvastam Gálvölgyi Eszter kérését a Facebookon, hogy ha lehet se őt, se a család többi tagját ne keresse telefonon senki. Mindenesetre köszöni az aggódást, az érdeklődést. Miután mi családilag eléggé szoros kapcsolatban vagyunk Gálvölgyiékkel, azon kívül, hogy reménykedünk, mást nem nagyon tehetünk, várjuk a lehető legjobb híreket.

Én egyébként optimista vagyok, mert János már volt hasonló helyzetben és nagyon gyorsan talpra állt. Ami a mentőket illeti, akik egy órás várakozás után sem mentek Jánosért, én nagyon azt ajánlom, hogy most senki ne foglalkozzon se Pintér Sándorral, az egészségügyért felelős rendőrrel, se a Fidesz egészségpolitikájával, mert most nem erről van szó! Egy ember, egy diszpécser döntött, utólag kiderült, hogy helytelenül. Biztos vagyok benne, hogy levonják a tanulságokat, mert a rendszerben hiba van.

Végül egy személyes megjegyzés: nekem rengeteg sportbalesetem volt, kézilabda, futball, mountain bike bicikli, motor. Rohadt sokszor voltam gipszelve, de igazából nem is a fájdalom zavart, hanem az, hogy naponta tízszer, tizenötször el kellett mondanom, hogy mi történt velem. Úgyhogy nyugalom, hagyjuk békén a Gálvölgyi családot, várjuk a jó híreket!”

Nyitókép: Havas Henrik Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HunAttila
2023. május 13. 07:56
Végül is ki ez a bohóc? Egy sok tucat itt élősködő, magyarellenes zsidóból. Bárkivel megeshet sajnos, hogy rosszul ítélnek meg egy vészhelyzetet, nem úgy reagálják le, mint kellene. Sajnálatos, de ott is emberek dolgoznak, hibázhatnak. Ettől ez nem lenne hír. De mivel egy felfuvalkodott, nagyképű RTL által gründolt ripacsról van szó, hát telekürtölik a libsi médiát. Jó ürügy megint belerúgni a nemzeti oldalba, kivégeztetni egy embert, egy egyébként jelentéktelen tucat szarjankó miatt. Ennek ellenére jobbulást kívánok neki!
ebalint
2023. május 12. 13:27
A rózsa gyuri is, a tanár úr is... Kövessétek gyorsan a vágót. Mind az összes ganéj.
critical man
2023. május 12. 06:38
Henrik, készülj. Te következel.
Tehetős Totó
2023. május 12. 04:00
Gálvölgyi még a "legelején" antipatikus lett nekem, de nem (csak) politikai elkötelezettsége miatt. Akkoriban nemigen törődtünk ezzel, hisz mindenki "baloldali" volt a "humorban" utazóknál. Elmesélte u.i. (talán a Nők lapjában?), hogy egyszer valaki felismerte görögországi nyaraláson, és egy viccet akart elmondani neki. Ő palira vette a "zaklatót", s a végén az már ordított. Nagyon viccesnek találta, hogy kiborította a fazont. Lehet, hogy odaát találkozik vele, s végig kell hallgassa? Minörökön örökké....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!