Erdő Péter a virágvasárnapról

2020. április 05. 10:48

A bíboros a jeruzsálemi bevonulást, virágvasárnapot értelmezi.

2020. április 05. 10:48

Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek a virágvasárnap jelentéséről és lelkületéről beszél.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kpee
2020. április 05. 18:42
Bíboros Atya! Évek óta arra várok, hogy Ön és a többi vallási vezető mikor emel szót a Hazánkban rendkívül aljas módon eluralkodott Orbán gyűlölet ellen. Kit kérjek erre, ha nem a szeretetet hirdetőket. Tisztelettel.
nippur
2020. április 05. 13:06
Sajnos ez a szöveg csak távolabb fog vinni Istentől egy mai embert, és ezzel nem azt mondom, hogy le kellene menni valami Hitgyülis szintre. Aki ennyire UNALMASan tud a hitről és Istenről beszélni, az maga sem hisz benne - ez a véleményem. Egyébként szerintem nem volt JOGA bezáratni a templomokat, talán még akkor sem lett volna, ha ez most egy súlyos pestis járvány lenne, ami elviszi a népesség nagy részét.
nick89
2020. április 05. 10:56
Hivatalos álláspont szerint a kínai koronavírus a vuhani piacon készült denevérlevesben volt benne, amit megevett egy tobzoskagyík és onnan átugrott a zemberekre. Semmi köze a kínai vírusnak a vuhani biológiaifegyver-laboratóriumhoz, ahol valószínűsíthetően csak ártalmatlan, békeszerető vírusokat tenyésztenek. Püspök úrnak mi a véleménye erről?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!