Gyurcsány Ferenc nagy lábon él

2021. július 12. 20:51

A Demokratikus Koalíció elnökének lábmérete a cipő márkájától függően 45-46-os.

2021. július 12. 20:51
null

Gyurcsány nem ment le az újságoshoz, de a telefonján sorjáznak a kérdések, melyekre sorra válaszol. 

Megérti a Jobbikot

Első kérdés, hogy együtt utazik-e Klárával a kisbuszban, mire a válasz nem. Külön végzik országjárásukat, Feri a Skodájával, Klára a kisbusszal. Arra a kérdésre ki fogja-e tüntetni a jövőbeli kormány tagjait, a válasz, hogy a figyelmével fogja kitüntetni őket, hogy „Na, tegyük akkor rendbe ezt az országot!” A lábméretét firtató kérdést követően a Klára és Ferenc közti gyengéds romantikára is rákérdeznek, ahol a kézfogás és csók az a határ, ameddig beavat minket Ferenc az intim életébe. 

Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter egyáltalán nem vesztek össze a pedofiltörvény miatt, sőt Gyurcsány megérti azt is, miért csinálták a jobbikosok azt, amit. Nem gondolja, hogy neki ezt kommentálnia kéne.

„Egy konzervatív párt Magyarországon lehet úgy cselekszik helyesen, ahogy a Jobbik tette. Engedjétek ezt ti is el, mert nagyon világos, hogy ehhez hasonló homofób törvénye nem lesz Magyarországnak a kormányváltás után” – mondta Gyurcsány Ferenc, akinek országjárási útvonala is nyilvános július végéig. 

Gyurcsány Ferenc amikor Németh Szilárdra néz rögtön a pacalt látja és „nem biztos, hogy főzni kéne még”. A baloldali vezető nem hiszi, hogy együtt fognak főzni, mert nincsenek olyan viszonyban, viszont a parlamentben mindig a tarkóját látja és ez nem hozza meg az étvágyát. 

Népbutítás és lázadás

Az emijos kampányt népbutításnak tartja Gyurcsány Ferenc, és úgy véli, hogy ezzel szemben a következő kormány nem butítani, hanem nemesíteni fogja az országot. Gasztronómiai tanácsokat követően megtudjuk, hogy Gyurcsányék Kötsén nyaralnak, ahol nem lesz ott Lady Milliárd. Horvátországban barátokkal fognak időt tölteni, ahol hajót is fognak bérelni. Gyurcsány erősnek érzi Krúbi szövegét, melyet ha ő mondana el a Parlamentben, Kövér László elvenné három éves fizetését. 

Gyurcsány Ferenc ezután megjósolta az olasz győzelmet is az EB döntőn. Gyurcsány egy sárga nadrággal szeretné mutatni, hogy „ott van a csávó a vonalon” miután egy fiatal rajongója szerint „drip volt a szett” aki szerint akkor is Conversben és pólóban tolná, ha nem lenne politikus, hisz nyár van, meleg van és ezekben a cuccokban érzi jól magát. Gyurcsány Ferenc sokallja a benzin árát is, szerinte soha nem volt még ilyen drága az üzemanyag. 

Arra a kérdésre, hogy milyen gyerek volt, a válasz, hogy „rossz, mint az égető tűz” mondta édesanyja, akivel nagyon közel álltak egymáshoz. Szemtelen és balhés gyerek volt, aki azzal úszta meg a balhéjait, hogy jól tanult. Minden 18 év alattit lázadásra bíztat, hisz „ha most nem lázadtok, később mikor akartok?” 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. július 13. 17:27
Foltos hiena!
annamanna
2021. július 13. 10:24
Kinajji bótból ötvenes tornacsuka kéne, de oda nem mék, mer' ijen bigfoot kinaji nincs is, mint én!
MZXX
2021. július 13. 09:32
Olyan cipő kelkene neki, amiben örömmel hagyná el véglegesen Mo-t. Istenem, adj neki egy ilyen cipőt.
balbako_
2021. július 13. 08:49
Egyszer már "rendbe tette" az országot bele is rokkantunk. 10 év kellett ahhoz, hogy egyenesbe kerüljünk, bár a PPP százmilliárdjait még mindig nyögjük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!