Szlovák-magyar két jóbarát

2009. július 24. 09:44

Egyszerre lépnek fel szlovák és magyar skinhead zenekarok azon a szombati fesztválon, amelyről egyelőre még azt sem tudni, hogy hol lesz.

2009. július 24. 09:44

A rendezvény pontos helyszíne és időtartama titkos, a világhálón megjelent plakát szerint csak a cél biztos: magyarok és szlovákok békés együttélése. Nehéz kideríteni, ki áll a rendezvény hátterében. Az elérhetőségek közt csak egy e-mailcím, a belépő ára és a fellépők listája található. Három szlovák (Ancestors, No Compromise, Project Vandal), három magyar (Vérszerződés,Vér Kötelez, The Worst Nightmare), egy cseh (Agrese 95) és egy német (Rebel Boys) nacionalista zenekar lép fel. Bár a koncert talán Győrben lesz, a városházán senki sem kért területfoglalási engedélyt.

A hírextra.hu honlapnak sikerült felkutatnia a koncert egyik szervezőjét, Ferenc Lászlót, aki elmondta: meggyőződése, hogy egy ilyen koncert segíthet javítani a súlyos konfliktusokkal terhelt magyar-szlovák viszonyon. Ferenc László szerint azért titkolóznak, mert ha "idő előtt" bejelentenék, akkor a rendőrség megfélemlítené a hely tulajdonosát, aki esetleg visszalépne a rendezéstől. A rendezvényre több száz látogatót várnak, mindkét ország hatóságai figyelik majd a koncertet.

Szlovák-magyar bőrfejű buli (Új szó)

BREAKING NEWS: Vége a magyar-szlovák konfliktusnak (Képviselő Funky)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!