Veres felesége Molnár Oszkár nyomdokain

2009. november 02. 21:46

Az MSZP-s politikus állítólag arról beszélt, hogy magasabb segélyért egyes anyák gyógyszereket szednek, hogy sérült gyereket szüljenek.

2009. november 02. 21:46
Az MTI azzal kapcsolatban kereste meg Szabó Éva szocialista képviselőt, hogy az Echo Tv hétfő esti híradója arról számolt be: birtokába jutott a MSZP-frakció lapjának, a Balközépnek a 2008. júniusi száma, amely a televízió szerint idézi Szabó Évának egy balatonőszödi frakcióülésen elhangzott szavait.

E szerint a képviselő azt mondta: "a magasabb segélyek érdekében ördögi eszközökre is képesek tudatlan és befolyásolt anyák. Olyan gyógyszert is képesek beszedni, amelynek következtében súlyosan sérült gyermekek jönnek a világra". A médium az interneten is meg akarta keresni az érintett lapot, de bár a többi szám fenn volt az MSZP honlapján, a júniusit nem találták.
   
Szabó Éva ezzel összefüggésben úgy nyilatkozott az MTI-nek: "nekem ilyen beszédem biztos nem volt. Olyan elhangozhatott (...), hogy ilyen beszédtéma van az emberek között, de nekem ilyen témájú beszédem biztos, hogy nem volt". Mint mondta: frakcióülésen nem mondott ilyet, beszélgetésben, munkacsoportban lehetett szó arról, hogy egyes térségekben ez beszédtéma. Azt is mondta, hogy ő ezzel az újsággal nem is találkozott.(MTI)

Magasabb segély - Balközép és jobbszél (Reakció)

Amit szabad Jupiternek..... - Öszöd II. (Vastagbőr)

Kicsurrant (Holdrabló)

Amikor a fagyi visszanyal... (Kis Moszkvából jöttem...)

Hétköznapi előítéleteink (A Központi Bizottság világa)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyg
2009. november 03. 07:55
Rakjuk egymás mellé a mondatokat. Gyurcsány mondta: Van olyan parlamenti képviselő, aki szabadon beszélhet arról, hogy a terhes anyák mi mindent tesznek, hogy sérült gyerekeket hozzanak világra. Ez nem kínos, hanem gyalázatos, embertelen és elfogadhatatlan, ocsmány. Ez szégyen. Donáth László (MSZP) mondta: Az nem megy, hogy valaki ott áll mellettem a Szent István parki kirekesztés elleni tiltakozáson, majd másnap a csukott ajtók vélt biztonságában nyíltan cigányozik. Veresné Szabó Éva (MSZP) mondta: A magasabb segélyek érdekében ördögi eszközökre is képesek tudatlan és befolyásolt anyák. Olyan gyógyszert is képesek beszedni, amelynek következtében súlyosan sérült gyermekek jönnek a világra. Molnár Oszkár mondta: A cigányok által többségben lakott Szendrőládon és Lakon, a terhes asszonyok szándékosan ártanak születendő gyermeküknek, hogy emelt családi pótlékot kaphassanak. Nyakó mondta: Az edelényi polgármester állítása rasszista, mivel egy etnikai kisebbséghez kötötte mondatait, és az állítólagos cselekvések helyét is behatárolta: Szendrőlád, és Lak roma anyáiról beszélt. Veresné Szabó Éva mondatai nem kötődnek etnikai kisebbséghez, nem bélyegeznek meg etnikai csoportokat… szavaiban az aggodalom és a segítő szándék dominál. Már megint hazudott Nyakó! Molnár ugyanis olyan településekről beszélt, amelyek cigányok által többségében lakottak. Ha egy település cigányok által többségében lakott, akkor a helyénvaló cigányok által többségében lakott településről beszélni.
luccy
2009. november 02. 23:54
state: és mégis milyen meghatóan adta elő. Hogy az Oszi az rasszista, míg az Évike az csak segítő szándékból mondta, amit mondott... :-))
states
2009. november 02. 23:50
A mi molnároszink nem olyan, mint a ti molnároszitok. Most képzeljétek, amint ezt a mondatot naponta többször el kell majd mondják, az ország meg fekszik a röhögéstől. Már ma este is fel kellett mondania a leckét szegény Nyakó Pistinek.
sunázó
2009. november 02. 23:00
Veres felesége: rasszistafasiszta, antiromaista, antifletóista, antiszemita, antialkoholista, antikórista, antigyógyszerfüggő, antiszínesfémtolvaj, antiromaasszonygyűlölő, antibácsi, antinéni.Van még anti? Molnár Oszi ne aggódj! Veresné kihúz a pácból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!