A Főváros fizethette Demszky lakásfelújításait

2010. március 29. 09:41

A HírTV Szempont című műsorának nyilatkozott a Fővárosi Közterület-fenntartó két volt vezetője, akik szerint Demszky Gábor lakásfelújításait a fővárosi tulajdonban álló cégnek számlázták ki.

2010. március 29. 09:41
A Fővárosi Közterület-fenntartó két volt vezető beosztásban dolgozó munkatársa azzal vádolta meg Demszky Gábort, hogy a cég költségén újították fel Demszky több ingatlanját. A nevük elhallgatását kérő dolgozók a HírTV Szempont című műsorában elmondták, a fővárosi tulajdonban álló vállalat fizette a főpolgármester korábbi lakásának, házának angolaknájának, felesége lakásának, lovardájának felújítását. Állításuk szerint az FKF Zrt. karbantartóinak felkészületlensége miatt a munkát külsősökkel végezték el, a számlát viszont - amin nem felújítás, hanem egyéb munkák elvégzése szerepelt - az FKF fizette.

Demszky Gábor közleményben tagadja a vádakat és perrel fenyegetőzött. A közlemény szerint 12 éve csak tanácsot kért egy munkatársától, aki korábban az FKF-nek dolgozott, az általa ajánlott munkásokat maga fizette.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2010. március 29. 13:37
Ertheto, neki nem volt ra penze, hat kert mastol.(-:
sky.net
2010. március 29. 12:13
adriai jachtok és part menti vityilók ügyében is lesz érdemes körülnézni, mondjuk keskenyvágányú apeh vonalon
kalandféreg
2010. március 29. 12:05
"A HírTV Szempont című műsorának" Célpont lesz az :o)
röviden
2010. március 29. 11:25
Nem tudom, miért kell meglepődni. Elvégre egy Főpolgármester nem lakhat sátorban, mint egy Tuareg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!