Megverték a betyárok Novák Elődöt

2011. szeptember 26. 15:38

Egy gyulai rendezvényen arcba vágta Novák Elődöt a Betyársereg egyik tagja.

2011. szeptember 26. 15:38

Megverték Novák Elődöt szombaton egy, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület által tartott gyulai gyűlésén, ahol a szervezet betiltásáról tanácskoztak. A kuruc.infó szerint a rendezvényen nemcsak az egyesület tagjai, hanem egy 15 fős társaság is részt vett, annak egyik tagja vonta kérdőre a képviselőt. A szóváltás során az inzultáló megkérdezte, hogy az miért nevezte őt börtöntölteléknek, majd arcul is ütötte a politikust.

Novák szerint „a csattanásra körülvett a rendezvény néhány jobbikos részvevője, de egyikük szintén kapott egy öklöst egy másik betyártól, s mint másnap kiderült, elrepedt a bordája. Ennek ellenére sikerült megelőzni, hogy tömegverekedésbe torkolljon az eset, mert gyorsan arrébb mentem. A levert szemüvegemet szerencsére utánam hozta valaki. Felrepedt a szám belül, várhatóan mégsem teszek feljelentést. Még csak büszkék lennének egy esetleges büntetésre...

Novák Előd korábban beszélt arról, hogy szerinte nem elfogadható, hogy a Betyárseregben divat lett a börtönviseltség, és ezt a nemzeti oldalon is széles körben propagálják. Novák azt mondta, a betyárokkal eddig a békés egymás mellett élés politikáját folytatták, de a Magyar Szigeten történtek óta a háttérben megpróbálták konszolidáltabb fellépésre bírni a társaságot.

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
celkereszt
2011. szeptember 27. 11:58
SA
HSL
2011. szeptember 27. 05:35
ez most a Palesztín Felszabadítási Front harca a Felszabadítási Front Palesztínáért ellen? Brian élete betyár edisön
Trükkök Százai...
2011. szeptember 26. 23:21
El a kezekkel a kis Nyiváktól! Nehéz gyermekkora volt. http://www.youtube.com/watch?v=yOhS2pzCCHk
Soma
2011. szeptember 26. 21:10
Most aztán már addig innen el nem megyek, amíg valaki meg nem mondja, kik azok a "betyárok" !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!