Jelzőtábla vagy tányér két késsel?

2012. augusztus 12. 12:46

Puncijel, villanyszerelési szaküzlet logója, hamburger – a Nol TV és a járókelők próbálták értelmezni az MTVA új arculatát.

2012. augusztus 12. 12:46

Egyelőre nem ismerik fel az emberek az új MTVA-logókat, meg kellett nekik mondani, hogy mit jelentenek a körökből és vonalakból álló szimbólumok.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
br17
2012. augusztus 15. 17:21
Vajon mi volt az a nagy társadalmi igény, ami kikövetelte a mai gazdasági helyzetben ezeknek a grafikai igénytelenségeknek a megjelenését? Mert ezeket követik majd a címtáblák,névtáblák, zászlók,levélpapírok, borítékok, névjegyek, autók, stb.megváltoztatása. Ki érti?
nyugalmazott tanár
2012. augusztus 15. 15:00
Magyarországon nem volt és nem történt még semmi, amiből ez a ripacs szélsőséges mocsadék, a liberális baloldal ne csinált volna hecckampányt vagy gúnyolódást, gyalázkodást. Szerencsére a társadalom rájuk ismer, és nagyon únja őket.
smogger
2012. augusztus 15. 15:00
Nekem van. Nem jön a dealered........
predator
2012. augusztus 15. 15:00
A népszabadság is egy kalap szar,ahogy ezek az új logók is. Amikor először megláttam őket,reméltem,hogy csak az olimpia miatt vannak, és ha annak vége, akkor visszatérnek a régi logókhoz. Tudom, biztos nem vagyok túl kreatív,de egy M1 nevű tv csatornának miért egy o betű a jele a közepén egy rózsaszín csíkkal? Mi köze van hozzá az O betűnek,hacsak nem az,hogy esetleg az MTVA vezetői ezzel is a nagyfőnök,Orbán iránti tiszteletüket akarják kifejezni,és ha már nem lehet kiírni,hogy Orbán-1 akkor legyen így,bújtatva. A puncijel viszonylag találó megnevezés. A régi jelek sokkal értelmesebbek,érthetőbbek voltak.Ezekre tök fölösleges volt pénzt kidobni. A csatornákról meg annyit,hogy korábban üde színfoltot jelentettek,mert ott az ember belebotlott nagy ritkán amerikain kívül más gyártású filmekbe is.Most viszont ugyanazokat a máshol ezerszer leadott amerikai szarokat nyomják amit a többi. A Marslakók egy hulladék,egyedüli pozitív kivétel a Hacktion. Az tényleg jó,még ha sokan ekézik is,csak azért mert állami tv csatorna csinálta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!