Mentőhelikopterrel vitték kórházba Hende Csabát

2013. szeptember 19. 19:27

A honvédelmi miniszter autója csütörtök délután szenvedett balesetet Nógrád megyében – erősítette meg a HVG-nek az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata. Hende Csabát mentőhelikopterrel szállították a budapesti Honvédkórházba, de az MTI úgy tudja, hogy a miniszter saját lábán szállt ki az autóból.

2013. szeptember 19. 19:27

A két autó Szécsény és Hollókő között ütközött össze 17 óra körül, majd a helyszínre érkező mentőhelikopterek egyike a budapesti Honvédkórházba szállította a honvédelmi minisztert – írja a Blikk.

A Hír TV úgy tudja, hogy a balesetben – amelyet a beszámolók szerint nem a miniszteri autó okozott – Hende munkatársa is megsérült, aki mellette ült. Rajtuk kívül még három sérültje van a balesetnek.

A HVG a Honvédség sajtóügyeletét is felkereste, itt megerősítették a hírt, hogy a minisztert a Honvédkórházba szállították. Itt azonban nem adtak bővebb tájékoztatást a lapnak.

Frissítés:

Az MTI biztos forrásból úgy tudja, hogy a karambol a Nagylóc és Zsunypuszta közötti szerpentines szakaszon történt, amelyet egy szécsényi raliversenyző-páros engedély nélkül le akart zárni. Szemtanúk beszámolója szerint a honvédségi autó megkülönböztető jelzést használva kerülte ki az illegális lezárást jelző embert, majd nem sokkal később karambolozott a ralisokkal. Ugyancsak szemtanúk beszámolójából úgy tudni, hogy a miniszter a saját lábán szállt ki a sérült autóból.

Frissítés:

Az M1 Híradója úgy tudja, hogy a balesetben hárman súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg. A raliversenyzőt a Híradó szerint eddig több mint húszszor büntették meg gyorshajtásért, a budapesti Honvédkórházba őt és a honvédelmi minisztert szállították.

Frissítés:

Nagy Zsófia, az Országos Mentőszolgálat ügyeletese az MTI-nek azt mondta, hogy három embert vittek kórházba a baleset helyszínéről.

A HM közölte, hogy az első helikopter a minisztert szállító autóval karambolozó járműben utazó embert vitte a Honvédkórházba súlyos hasi sérülésekkel. A második helikopteren volt a honvédelmi miniszter, akit jelenleg is vizsgálnak.

Programja szerint Hende Csaba honvédelmi miniszter fideszes képviselőtársával Balla Mihállyal tartott volna közös sajtótájékoztatót a rezsicsökkentésről fél 6-tól Szécsényben.

Kép: Hetek

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ald0 Raine hadnagy
2013. szeptember 22. 21:46
"Mégis volt magas rendőri vezető rokona V. Mártonnak, a múlt heti balesetet okozó raliversenyzőnek, aki a társaival illegálisan lezárt úton ütközött a Hende Csaba honvédelmi minisztert szállító gépkocsival. Havasi Zoltán korábbi Nógrád megyei rendőrfőkapitány, majd kormánypárti szécsényi önkormányzati képviselő az: a Nemzeti Közszolgálati Egyetem jelenlegi docense V. Márton húgának férje volt."
Taxin
2013. szeptember 20. 11:26
Vadai ült az illegálralis kocsiban? http://mandiner.hu/cikk/20130711_hende_csaba_feljelentette_vadai_agnest
meska
2013. szeptember 19. 21:29
A rezsicsökkentéshez most mindegyiknek köze van. Sikertörténet. Csodafegyver. Minden faluban erről kell vitázni (!).
Csomorkany
2013. szeptember 19. 21:22
Mondjuk azt hirtelen én sem értem, hogy a honvédelmi miniszternek mi köze a rezsihez. De azért jobbulást neki, Hende az egyik leghatékonyabb miniszter a kormányban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!