Korlátlanul adhatnak sporteseményre belépőt a munkáltatók

2013. november 18. 11:20

Ha elfogadják a módosító-javaslatot, akkor jövőre a munkáltató korlátlanul adhat sportrendezvényekre szóló adómentes belépőt.

2013. november 18. 11:20

Újabb, a sporteseményekre és kulturális szolgáltatásra szóló belépők adómentes juttatásának lehetőségéről szóló módosító javaslat érkezett a jövő évi adótörvényekhez – írja az Index a a cafeteriatrend.hu alapján. Ha elfogadják, a munkáltató korlátlanul adhat belépőt a sportról szóló törvény hatálya alá tartozó sportrendezvényekre.

A javaslat továbbra is meghagyná a kulturális szolgáltatásra szóló belépő, bérlet juttatásának lehetőségét is. Ez azonban nem lenne korlátlanul adómentesen adható, csak évente 50 ezer forintos értékhatárig, amibe már nem kellene beleszámolni a sportbelépők értékét.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2013. november 19. 02:20
Remek ötlet. Csak vicceltem. Jó tudni, hogy vannak igazán jó ötletek a fidesz nertársak között. Eddig nem azért nem mentem focimeccsre mert szar, hanem azért, mert nem volt adómentes. Csak mondom. A korházi hálapénz mikor lesz adómentes? Vagy az orvost adózott jövedelemből kell az állam helyett fizetnem?
StG
2013. november 18. 12:24
Ja és még egy dolog: meg lesz az is szabva, hogy kinek kell szurkolni?
rezsivédelem4.0
2013. november 18. 11:39
A következő döntés az lesz, hogy a kkv-knak és a multiknak KÖTELEZŐ meccsjegyeket jegyeziük, és a dolgozóknak kötelességük a stadionokat látogatniuk. Majd a CBA vezérkar "megszólítja" azokat akiket elvár a hibbant, a meccsekre,.....
rosszkutya
2013. november 18. 11:39
CBA dolgozóinak kötelező lesz meccsre járni? :-D Valakikkel csak meg kell tölteni a kibaszott stadionokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!