Politikusokkal reklámozza magát a félrelépős társkereső cég

2013. november 13. 15:14

A Victoria Milan házasságban élőknek kínál biztonságos félrelépési lehetőséget. A cég szolgáltatásai mintegy harminc országban elérhetők, és Európa-szerte ismert politikusok képével kampányoltak, így budapesti plakátjaikon Orbán Viktor szerepel.

2013. november 13. 15:14

A Hvg megkereste a cég vezetőjét, aki azt mondta: ugyan nem kaptak előzetes hozzájárulást Orbántól, de bíznak benne, hogy a miniszerelnök értékelni fogja a viccet, hiszen nem mindenki tud olyan hűséges lenni, mint ő, azonban még a miniszterelnök értékeit vallók is vágyhatnak egy kis kalandra.

Ez a fajta kampány nem újdonság a cég részéről amely Szlovákiában Robert Ficoval, Lengyelországban pedig tévedésből Jaroslaw Kaczynski helyett az elhunyt Lech Kaczynskival reklámozta magát, nem kis felzúdulást keltve a bakival. 

A dán konzervatív párt elnöke már be is perelte a céget, amiért plakátokon kifigurázták félrelépés miatt történt válását.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
motoros
2017. március 17. 10:21
A baloldal már ezeknek sem kell?
csenge
2013. november 18. 19:08
Egy Bajnai-szerű könyvelő figurával elég mókás lenne a hirdetés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!