Milliós többletjövedelmet hoz a gyed extra a Fidesz szerint

2013. december 14. 12:13

Milliós többletjövedelemhez juthatnak a családok a januártól hatályba lépő gyed extra intézkedéseivel – mondta a Fidesz szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

2013. december 14. 12:13

Hoppál Péter hangsúlyozta, hogy már a kiskeresetű édesanyáknál is milliókban mérhető az a többletjuttatás, amelyhez hozzájutnak a családok a gyed extrával. Azzal pedig, hogy a gyes és a gyed folyósítása mellett is vállalható majd munka a gyermek egyéves kora után, tovább nőhet a családok bevétele – közölte.

A minisztériumi szakértők számításai szerint a gyed extrával és a kiskeresetű családok adókedvezményével megduplázódhat, sőt egyes esetekben akár háromszorosára is emelkedhet a családok jövedelme – mondta a Fidesz szóvivője.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. december 15. 12:41
Hoppá.Mondj inkább milliárdos többletjövedelmet.Hátha beveszik,és többen szavaznak rátok.
Wazze
2013. december 15. 09:54
Valószínű a "garbótlanok"nak, meg a próbafekáknak! Én a két kölköm után nem kapok semmit már május óta... Még jó hogy "alanyi jogon jár"... (Illetve járni jár, csak nem jut...)
kjkj945
2013. december 14. 16:20
Persze a 'megélhetési' gyerekcsinálóknak, akik eddig is csak a gyerekek után járó pénzből éltek, munka nélkül!!!
Secnir
2013. december 14. 15:59
"Hoppál Péter hangsúlyozta, hogy már a kiskeresetű édesanyáknál is milliókban mérhető az a többletjuttatás," akkor kérdem másképp: anyuka havi keresete mondjuk 80 ezer forint. ha gyerek MELLETT elmegy dolgozni, akkor sem fog ÖSSZESEN ennél többet keresni, tehát anyuka ÉVES szinten is csak 960 ezer forintot kap, és ebből egy fillérrel sem kap többet, mint amúgy. hoppál hazudik megint. kinek újdonság?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!