A Fidesz megvédi az Erzsébet-programot

2014. április 17. 13:45

A Fidesz szerint az EU „a francia multik érdekeit védi”, miközben az Erzsébet-program Európa egyik legsikeresebb szociális jellegű programja. A Fidesz-KDNP arra kéri a kormányt, tegyen meg mindent az Erzsébet-utalvány és -program, valamint a SZÉP-kártya védelme érdekében.

2014. április 17. 13:45

A Fidesz kiáll az Erzsébet-program és a SZÉP-kártya mellett – jelentette ki a nagyobbik kormánypárt szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Zsigó Róbert azzal kapcsolatban nyilatkozott, hogy az Erzsébet-utalvány és a SZÉP-kártya ügyében Magyarország ellen folyó, az Európai Bizottság által indított kötelezettségszegési eljárás bírósági szakaszba ért.

A szóvivő szerint az ügy azt mutatja, hogy az Európai Uniónak nem tetszik az Erzsébet-utalvány és az abból befolyó bevételekből finanszírozott Erzsébet-program, Európa egyik legsikeresebb szociális jellegű programja, és ehelyett „inkább a francia multik érdekeit védi”. A Fidesz-KDNP arra kéri a kormányt, tegyen meg mindent az Erzsébet-utalvány és –program, valamint a SZÉP-kártya védelme érdekében – mondta Zsigó Róbert.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2014. április 18. 18:25
Az Erzsébet-programot nem ők csinálták? Ha igen, akkor minek *megvédeni*? (Részlet a Nerbeszél nagyszótár 11. kiadásából: megvéd [ige]: 1. lenyúl 2. state capture tárgyává tesz 3. fölszámol)
Real Margit
2014. április 18. 06:48
Hát a Békemeneteknek ismét lesz dolguk,hiszen kuruc harcban kell megvédeni a pálinkát,és az Erzsébet utalványt.Vitéz Bencsik és Csizmadia rendőr aktivizálhatják a híveket, a csata újra indul.
trendo
2014. április 18. 06:43
Ezeket a papírfecniket már a kapitalizmus hajnalán kitalálták az átlagnál is pénzéhesebb tőkések. "Jancsibankónak" hívták és csak a gyári boltban lehetett levásárolni őket, hogy a rabló árakon keresztül még egyszer le lehessen húzni a melóst. Most egy kicsit szofisztikáltabb a dolog. A turizmus fejlesztésére hivatkozva a csókosok kaptak egy csomó támogatást, amiből lovaspanziót, látványfürdőt, hegyi kuplerájt stb. építettek. Ezek zöme ráfizetéses lett, így mesterségesen kell odairányítani a forgalmat. (Így van lekvittelve a potyázók repi fogyasztása:) Sok helyen "le lehet adni" a kártyát félpénzért, vagyis a dolog a korrupció melegágya is. Meglopják a közt az intézményesített adócsalással, a mutyival. Ahelyett, hogy tisztességes bért fizetnének, a vállalkozást nem nyomorítanák meg a rengeteg sarccal és az embert arra költhesse a pénzét, amire ő akarja.
6qwasyx
2014. április 17. 20:54
Hagyja az Erzsébet-programot másra! Az embereket vigye fel a padlásra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!