Molnár nem indul fővárosi pártpozíciókért

2014. május 16. 08:38

Molnár Zsolt közölte, hogy semmilyen mozgalomhoz nem volt köze, mégis lemondott budapesti pártpozícióiról.

2014. május 16. 08:38

Molnár Zsolt elmondta: az elmúlt napokban őt ért támadások miatt nem indul újra fővárosi pártpozícióiért. Szerinte egy széleskörű összefogással Budapest a remény fővárosa lehet a „kétharmados narancs birodalomban”.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oskar
2014. május 16. 21:52
Hungarista múltja???? 1992-ben ugye nem voltak igazi Hungaristák????? A Szabó Albert féle külföldről támogatott provokátorok????? Ugyan mit hallgat el Ron Werber????????
imres
2014. május 16. 13:20
Azért az sem mindegy, miről mondott le. Mint ahogy a kissé homályosra sikeredett, "nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani... " mondókája alapján azt lehet feltételezni, hogy az MSZP-n belül kemény harc dúl. De lehet, hogy szélesebb a kör és a DK titkosszolgálati tagozata (élén ifjabb Klein Tóni elvtárssal) is aktivizálta magát és erőteljes nyomásgyakorlással kinyírták Molnár Zsoltot.
VakzKommondor
2014. május 16. 10:52
Fura, hogy ezek mennyire sakkban tartják egymást. Meg az is, hogy az mszpsek védik a rogánt. Nyilván ezeknek egymástól is van félnivalójuk, és van valami meg nem szólalási egyezmény. A simont meg a odadobták a népnek. Mi lehet még, ha őt hagyták veszni.. Ez meg hirtelen lemond, szóltak neki, hogy van félnivalója. Remek ez a magyar politika.
nyugalmazott tanár
2014. május 16. 10:14
Nincs Molnár-ügy. :))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!