Ökotárs: Pofozózsák-szerepbe kényszerültünk

2014. június 02. 10:31

A Norvég Alap pénzeit elosztó Ökotárs Alapítvány igazgatója szerint az alapítvány kereszttűzbe került a magyar és a norvég állam között.

2014. június 02. 10:31

Móra Veronika kifejtette: már az NFÜ megszüntetése óta megy a huzavona arról, hogy Magyarországon ki felügyelje a pénzek elosztását.

Lázár titkos névsoráról azt mondta: „lehet, hogy valakinek volt ilyen-olyan pártszimpátiája, de mi nem vizsgáltuk a pártszimpátiákat, csak azt, hogy az illetőnek van-e jártassága a civil szektorban”.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egykettő
2014. június 02. 14:24
Röviden és velősen: hányadék amit a Fidesz és ízeltlábú rajongói művelnek ebben az ügyben. http://index.hu/belfold/2014/06/01/az_nfu_adta_ki_a_norveg_alap_titkos_nevsorat/
Berecskereki
2014. június 02. 13:40
Gazsi neked melyik alapnál van a pénzed? A Norvég Alapoknál.
Berecskereki
2014. június 02. 13:12
Vajon mit szólnának Norvégiában az állampolgárok, ha egy írásban összeszedve mindezek megjelennének, bemutatva; hova kerülnek az adóforintjaik?
Mich
2014. június 02. 11:43
...mert így működik a "támogatás" Nyugaton (pl az "elmaradott országoknak folyó segély”): 1. valami (pl. vámkedvezmények!) ELLENÉBEN történik - tehát már itt (bőven) megértheti! 2. eljátsszák az "önzetlen segítőt" (erkölcsi haszon...) 3. sokszor saját vállalatoknak és konzultoknak megy a konkrét megrendelés 4. egy lekötelezett közvetítő(!) csoportnak ("Ökotárs") adják a pénzt a. ezek a "közvetítők" persze a saját érdekeik és kapcsolataik szerint "osztanak" a "kapó országban"... b. az így lekötelezett és korrumpált csoport/szervezet (Ökotárs/LMP/PM) aztán a továbbiakban is hasznára válhat az "adó" országnak... c. ezt szoktuk KORRUPCIÓNAK nevezni - amit aztán nehéz kiirtani... 5. az "adó országban" is vannak (ugye) érdekcsoportok (ballikosok, melegek stb) - ezért néz ki az ő "kívánság-listájuk" úgy, ahogy kinéz... Tehát "az adó ország" legalább öt bőrt húz le "a kapó országról" az "ingyen-rókáért" cserébe... Hogy az ATV aztán egész másról beszél, azaz maszatol, az ne lepjen meg senkit...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!