A 65 éves Lezsák Sándort köszöntötték az Írószövetségben

2014. november 13. 20:11

Hatvanötödik születésnapja alkalmából köszöntötték az Írószövetségben Lezsák Sándor írót, politikust.

2014. november 13. 20:11

Irodalmi műsorral köszöntötték Lezsák Sándor Pilinszky- és Bethlen Gábor-díjas költőt, írót, politikust 65. születésnapja alkalmából barátai és tisztelői csütörtökön a Magyar Írószövetség székházában Budapesten.

 
Szentmártoni János, a Magyar Írószövetség elnöke az estet megnyitó beszédében hangsúlyozta: „én már a bölcs és higgadt gondolkodót ismertem meg Lezsák Sándorban, aki megharcolta a csatáit, események irányítójává, történelmet alakító személyiséggé vált”.  
 
Az eseményen az ünnepeltet Czigány György költő, Faragó Laura énekművész, Tóth Erzsébet költő és Bozók Ferenc költő köszöntötte, a műsorban közreműködött Papp János színművész, valamint a Capella Christina kórus.
 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2014. november 14. 09:56
Jó öreg köpönyeg kedvelő!
balbako_
2014. november 14. 07:10
Lezsák a magyar demokrácia legtisztább figurája. Akkor lépett a Lakiteleki Találkozóval, amikor még senki sem mert mozdulni. A Népfőiskola a mai napig példásan működik és parlamenti tevékenysége sem adott okot normális embernél bírálatra. Jó egészséget és hosszú, boldog életet kívánok neki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!